goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Alles netjes in goede orde ontvangen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Na in eerste instantie een mok te hebben besteld waarop ons logo te klein zou worden gedrukt is er vanuit Pink cube volledige medewerking verleend om dit om te zetten naar een andere mok. Mijn complimenten hiervoor, is naadloos gegaan!!

Geen, prima dienstverlening

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle en correcte afhandeling middels een duidelijke werkprocedure en voorbeeldpresentatie.

een of 2 extra pennen meesturen ivm mogelijke weigering van enkele stiften

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super gewoon, je mailt het bedrijf binnen 10 min mail terug. Perfect gewoon

Ga zo door, alles positief

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles was perfect! Superfijne communicatie.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

handige website

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Actief, snel en goede opvolging.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima resultaat zoals gewoonlijk!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, kwaliteit van de geleverde goederen, duidelijke website

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Klantenportaal en altijd snel een ontwerp klaar

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reacties op offertes en vragen. Goede range qua productkeuze en hele fijne communicatie met de medewerkers

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geheel naar wens.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel snel een offerte en proefontwerp bij de klant. Snelle levering van de producten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk om te bestellen. Vlugge levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geen problemen gehad, er wordt gedaan wat er gevraagd is. Dat is voor ons Goed

Voor de bestelling die geplaatst is heb ik geen op of aanmerkingen. voorlopig lekker doorgaan zoals het is. wel blijven kijken naar andere ideeen voor in de toekomst.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede service en uitstekende prijs/kwaliteit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed en makkelijk contact. Had een korte deadline en met behulp van de werknemers snel kunnen schakelen en kunnen afhandelen. Bij levering wat problemen, en ook dan helpen ze met het zoeken naar het probleem. Ze helpen direct, zonder dat je je aan lot overgelaten voelt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super snelle reacties en super snelle levering! Top bedrijf...een aanrader! ++++++

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Website is snel en eenvoudig in gebruik om een bestelling te plaatsen. Ook voorbeeld product is goed. Het contact met PinkCube is tot dusver prima.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed geholpen, snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle afhandeling en reacties.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Netjes gedaan

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele snelle antwoorden en leveringen

prijs ;-)

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.