goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle reacties, snelle levering

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer flexibel Snelle levering Klantvriendelijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Houdt zich altijd aan afgesproken tijdstippen Vlotte aanpassing van het ontwerp Levering altijd op tijd / op beloofde dag Vriedenlijke service

Niets op aan te merken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

redelijk snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering, duidelijke site

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle communicatie en levering

Meerdere kwaliteiten koord aanbieden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie, goed op de hoogte gehouden van proces

Geen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering.

Er zou een track & trace worden afgegeven maar die hebben we nooit gehad.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles ok tot in de puntjes; vlotte communicatie en efficiënte vraagstelling. Correct advies en uiteindelijk het product dat wij in gedachte hadden of zelfs nog een ietsjes beter. Onze klanten zijn aangenaam verrast.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle reactie op vragen, correcte service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

supergoede communicatie vooraf aan de bestelling, en mooi eindresultaat

kan niets bedenken!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed en snelle reactie op ontwerpen. En snelle levering nadat product besteld is.

Geen ga zo door

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, en superfijn meegeholpen met het doen van een kleine aanpassing n.a.v. onze vorige bestelling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service en levering

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed breed aanbod en goede prijzen

Communicatie over levering was niet goed

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie site, snelle levering en goede service.

Het proces van offerte en drukproef goedkeuren is verwarrend. Het zou gemakkelijker zijn als er eerst een foto/logo geupload kon worden zodat je direct ziet wat de 'drukproef' is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijk website met prijzen.

Kan zo niet direct een verbeterpunt aangeven.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

gemakkelijke bestelling, goeie opvolging, snelle afhandeling en mooi resultaat

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ze zijn zeer bereid om mee te denken over de mogelijkheden en geven ook een goede (professionele) mening en uitleg waarom iets wel/niet mogelijk is. Ook de klantenservice en de ontwerpers zijn erg vriendelijk en capabel.

Het product dat ik oorspronkelijk wilde hebben bleek niet meer voorradig. Zorg dus dat de voorraad up-do-date is en dat wat je aanbied op de webshop, er daadwerkelijk is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Voor de eerste keer zaken gedaan met Pinkcube, vakkundig en snel geholpen en de order is proffesioneel en volgens afspraak verwerkt. Digitale afhandeling van de drukproeven werkt erg prettig.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Er werd vooraf een voorbeeld aangeleverd en zonder problemen kon het design herzien worden waarna er weer een nieuw voorbeeld kwam. Pas na akkoord werd de pen gemaakt. Service was erg vlot!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles liep zoals aangegeven. Prima levering

Jammer dat het logo niet iets groter afgedrukt kon worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

correct en snel antwoord bij prijsvragen, heel overzichtelijke website

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.