goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en correct service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi ontwerp gemaakt. Goede communicatie via de mail. Heel tevreden

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelheid van leveren en reageren.

Ik had graag vooraf willen weten dat het plastic een donkere gloed heeft, het is nu net of het slootwater is!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijk Makkelijk stappenplan Snelle actie (1uur al proef)

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle ontvangst offerte en proefdruk

Communicatie omtrent levertijd

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bereikbaarheid

website loopt soms vast log-in werd standaard ingevuld met verkeerde gegevens initiële levertermijn klopte niet op de website

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prettige communicatie - zowel via de chat als via de telefoon

nav deze ene bestelling heb ik geen verbetertips

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede levering en het product zag er top uit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle reactie op mijn gestelde vragen, na de bestelling had ik het product binnen de afgesproken tijd in huis en was het ook geheel volgens afspraak:-) een volgende keer zal ik zeker weer voor pinkcube kiezen

ga zo door!! ik ben zeer tevreden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke ontwerpen, en bij vragen meteen iemand aan de telefoon.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het bestelde product bleek niet meer op voorraad te zijn. Medewerkers van Pinkcube namen direct telefonisch contact op en kwamen met een oplossing. Uiteindelijk toch het gewenste product ontvangen, snel verstuurd en snel in huis. Vriendelijke medewerkers. Kortom: goede service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prettige service, duidelijke site.

- Bij drukproef de afmetingen van het logo vermelden (al in stap 1 in plaats van bij definitieve drukproef) - Facturatie met verschillende B.V.'s gaat helaas nog te vaak mis waardoor er creditfacturen e.d. gemaakt moeten worden. Gegevens uit formulier op de website worden klaarblijkelijk niet 1-op-1 overgenomen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede snelle correcte service

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede opvolging

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik heb de levering nog niet binnen maar ik ben erg tevreden over de offertes, het meedenken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Aanpassingen werden snel uitgevoerd. Alles vlot verlopen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijn direct contact, heldere afspraken en goede prijs

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Erg tevreden over de snelle communicatie en levering van het product.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer vlotte samenwerking en hebben ons geholpen om samen een oplossing te vinden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte afhandeling van bestelling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Telefonisch goed en snel bereikbaar website (redelijk) duidelijk en overzichtelijk

Ik kon na mijn voorbeeld niet vinden hoe ik over kon gaan tot stap 4 (bestellen). Aan de telefoon werd ik toen goed geholpen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super goede service. Rugzakjes besteld voor ons klantenevenement, super snelle levering. Ook de bestelde pennen schrijven geweldig, voelen stabiel aan. Top.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering van product. Prima ontwerp.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Na goede uitleg en feedback, snel onze pennen ontvangen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Ik werd gebeld nadat ik een bestelling had gedaan over een andere offerte. Niet heel vervelend, maar misschien even afstemmen of een mailtje ipv bellen. Maar daarna werden de andere offertes snel afgesloten.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.