perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ik vond het super makkelijk en snel geholpen. Tevreden met mijn tassen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Soepele interactie op de site, snelle reactie na mijn vraag over de digitale drukproef. Levering binnen de vermeldde tijd.

Wit drukken op een gekleurde achtergrond dient 2x te gebeuren om de achtergrondkleur niet door te laten schijnen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed overleg.

Indien mogelijk misschien een rechtstreeks telefoonnummer van de contactpersoon.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kwaliteit Snel Je krijgt waar voor je geld

Zelf Online experimenteren met logo's op producten bevordert snellere aankoop

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle en fijne reactie

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel tevreden! Communicatie verloopt heel goed en snel! Een aanrader.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie en makkelijke te beoordelen opmaak

door het automatiseren is er weinig ruimte voor afwijking van de standaard kleur op de digitale proef komt niet overeen met werkelijke kleur (veel lichter). Proefexemplaar versturen of kleurstaal zou daarom helpen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel aardig in chat en telefoon

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke communicatie, nette afhandeling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer snel antwoord en erg duidelijk

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering

Nazicht bij het verpakken !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes verpakt het pakket. ook de zending was goed te volgen. De bestelde producten zien er prima uit. We zijn er blij mee.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Reageert snel op e-mail. Klantvriendelijk en denkt mee.

Ik vind de software op de website niet prettig werken. Ik zou veel liever zelf willen samenstellen en dan ook direct zien hoe we het eruit ziet. Hiervoor moest ik nu elke keer e-mailen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Fijn dat het gecontroleerd word. Was snel binnen.

Helaas was de bedrukking bij kleinere letters wat slecht zodat ze iets wegvallen, ook waren de zakmessen lichtbeschadigd (oppervlakkige krasjes) en miste er bij zeker 10 stuks van de 30 die nu geopend zijn het tandenstokertje.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service en bestelling op tijd binnen. Pen zag er mooi uit. Kom zeker terug voor meer bestellingen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed telefonisch bereikbaar. Denkt mee. Doet niet moeilijk over paar keer opnieuw maken van een voorbeeld.

De in eerste instantie gewenste kleur van het product bleek niet op voorraad. Dit werd pas duidelijk na het plaatsen van de bestelling. De afhandeling en communicatie hierover was heel netjes.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snel antwoord op mails Altijd vriendelijk Snelle service Mooi resultaat Goede kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel behulpzaam Komen afspraken na Vriendelijk Goede prijs kwaliteitsverhouding Mooi resultaat!

De offerte is wat onduidelijk qua layout, vooral als je verschillende producten besteld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service, mooi resultaat

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goede communicatie en service

Nou ...... geen!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede site, goede service

er zitten er veel vlekken vast gebakken op de kopjes. Eigenlijk ben ik van plan om alles terug te sturen omdat het vies lijkt en is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie, goede commutatie en snel geregeld en besteld!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Aan mijn wensen voldaan, precies zo als ik het wilde.goed. Communicatie, afspraken, snelheid en ook nog de prijs perfect. Henk van den Akker. Heesch

Blijf het zo doen!

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.