slechter dan verwacht

Je houden aan de telefonisch gemaakte afspraken!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel vriendelijke communicatie. Leuk ontwerp, volgens onze vraag. Deadline gehaald.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben erg tevreden met de bestelde drinkflessen. Zowel de communicatie als de kwaliteit van het product zijn goed.

Het zou fijn zijn wanneer je op de hoogte gehouden wordt van de status van de bestelling. Ik had graag een mailtje ontvangen wanneer de bestelling daadwerkelijk verzonden was.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super snelle reactie terug van het ontwerp.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De telefonische hulp bij een bestelling heb ik als prettig ervaren.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Eenvoudige bestelling met goede begeleiding bij de juiste opdruk. Vlotte productie en verzending.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service en duidelijke communicatie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Wij wilden onze bestelling graag eerder ontvangen en dat is geregeld! - Wij bestellen vaker bij Pinkcube en krijgen daardoor een vaste korting

- Bij het opstellen van de factuur duurde het wat lang aan de telefoon en later via e-mail was er veel onduidelijkheid. Het zou fijn zijn als er een iets duidelijke uitleg was van de procedure van het bestellen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele snelle service mooi product erg blij mee

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima product geleverd.

De communicatie omtrend de levering (tijdstip) had wellicht beter gekund.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke communicatie, alert op het beantwoorden van vragen. Overzichtelijke website.

slechter dan verwacht

Pluspunten

vriendelijk aan de telefoon. Snel design klaar.

Ik heb mijn pennen nog steeds niet ontvangen. Had ze besteld voor vrijdag want ik had een event. Het is inmiddels woensdag.. Ben teleurgesteld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede, snelle afhandeling. mooi eindproduct.

ik vind het jammer dat je eerst je (betalings)gegevens moet opgeven voordat je je logo kan uploaden en een voorbeeld van je eindproduct kan zien

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een zeer duidelijke, correcte website,het opzoeken en uitvoeren van een proefvoorbeeld gaat vlot. Ik kreeg binnen het uur het gevraagde voorbeeld en offerte. De opgegeven datum van levering was op de dag juist. Geen enkel negatief punt voor deze service. Zeer tevreden over de kwaliteit van het gewenste product.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De website vond ik niet echt makkelijk, maar prima hulp via de chat. Het bestand is ook door hun overgezet op een ander bestand waar ik geen verstand van heb. Het resultaat is prachtig!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

sneller en beter dan verwacht.

bijpassende pen suggereren?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ondanks late aanvraag met strakke deadline snel geleverd. Vriendelijk persoon dat adequaat handelde voor laatste moment wijzigen opdruk pen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De snelheid van reageren. De overzichtelijkheid van de order, de bestelling. Zeker zolang je die nog aan kunt passen. Met de tabbladen.

Telefonisch contact vond ik fijn. Was er nadat ikzelf gebeld had. Is misschien ook een positieve manier van reageren vanuit het bedrijf naar de klant toe. Of vragen of ze per mail of liever telefonisch contact willen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en goede communicatie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnelle levering, zeer prettige medewerkers aan de telefoon.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Super snelle levering - Digitaal ontwerp geeft een correct beeld van het eindproduct.

- Digitaal ontwerp werd niet na 1 uur aangeleverd zoals vermeld staat op de site (... maar is dit negatief als het wel een correct, digitaal, beeld schept van het eindproduct)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Denkt mee en is service/klantgericht

Bij grote bestellingen komen er erg veel mails. Dit zorgt soms voor onduidelijkheid mbt de bestelling

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Denken met je mee, past het ontwerp zonder problemen aan als er iets is, stuurt het bestand netjes op, snel geleverd

Pennen zaten bij ontvangst niet goed dicht gedraaid

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele snelle levering en denken goed met je mee als het product niet meer voorradig is! Echt top service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Behulpzaam ..snelle levering .duidelijk

Het duurde even voor on de website met name het ontwerp maken doorhad .zou iets simpeler kunnen misschien?

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.