goede service, goed behandeld

Pluspunten

Flexibel, klantgericht en goede prijzen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kon de eerdere bestelde pennen met bedrukking, met een simpele handeling gewoon weer opnieuw bestellen. Waren snel geleverd!

slechter dan verwacht

Pluspunten

prima was op tijd nadat ik had gebeld

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Reageren snel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede producten en een goede begeleiding vanuit de medewerkers.

N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlotte communicatie, duidelijke digitale proef en mooi resultaat!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie gecombineerd met goed goede service. Een prima bedrijf. Complimenten aan het hele team!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, werden bij elke stap prettig ondersteund en er werd overal bij mee gedacht! Levering was snel en punctueel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

erg snelle service en toen ik nog op het laatste moment (nadat het ontwerp gemaakt was) nog wat aan wilde passen, was dit geen probleem. Snelle levering en erg mooi gedrukt. Al met al erg positied

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, mooi product, goede prijs/kwaliteit

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed product afgeleverd! Goede communicatie.

Door drukte duurde het wat langer voordat er en reactie kwam met een ontwerpvoorstel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer vlotte communicatie, duidelijke afspraken, correcte levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Er wordt goed meegedacht. Handig is dat je snel een drukproef krijgt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie en levering. Fijne ondersteuning mbt bepalen opdruk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer tevreden over onze bestelde bonbons met logo. Het ging ons meer om het idee maar bleek ook daadwerkelijk lekkere chocolade te zijn. Voor herhaling vatbaar.

Je krijgt binnen het uur een voorbeeld van je logo te zien. Zou handig zijn als je per mail/app/sms een berichtje krijgt dat het voorbeeld klaar staat.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering, scherpe afbeelding op de ben en het is precies geworden zoals ik het wilde.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Heel vriendelijke medewerkers aan de telefoon. -Je kan bij een ontwerp meermaals vragen om het aan te passen tot het is geworden wat we goed vonden op school. Dit gaat gemakkelijk per mail.

De dag van levering telefoon dat de drukker een probleem had. Dit gaf stress omdat onze startdag op school afhing van de levering van de fietsbellen... Ze waren wel tijdig op school, dank daarvoor.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed mailcontact gehad.

Geen tips of verbeterpunten van mij.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik kreeg steeds snel feedback. Alles werd piccobello opgevolgd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super snel geregeld, erg positief!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prettig contact en bij vragen krijg je snel een reactie. Positief is met name het meedenken en zoeken naar oplossingen.

Check goed met welke leverancier en drukker jullie zaken willen doen, in eerste instantie ging het bij ons niet goed en was het resultaat van het product en bedrukking niet naar tevredenheid , maar dit is later wel keurig opgelost.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zelfs bij last-minute bestelling werd alles keurig ruim binnen de termijn geleverd.

De personen die de telefonische bestellingen afhandelen, weten onvoldoende over elkaars afspraken met de klant. Werd nadien wel perfect opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle, nette communicatie en meedenkend in mogelijkheden. Zeer prettige ervaring.

In ons geval betere kwaliteit van pennen. De dienstverlening was daarintegen echt top.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service Netjes Goede proefdruk

Geen betaling vooraf vragen bij nieuwe bedrijven maar credit check doen

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.