goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Medewerkers denken goed mee en geven daarom goed advies. Tevens ook heel vriendelijk! - Gepersonaliseerde offertes worden snel ontvangen. - Duidelijke website en een breed assortiment

- Liever één contactpersoon per klant. - Producten die niet meer beschikbaar zijn, graag uit het online systeem halen. Dit gaat nog weleens fout, waardoor betalingen worden uitgevoerd voor producten die niet voorradig zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer vriendelijk en klantgericht

Betere afspraken met hun transporteurs maken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle communicatie en fijne service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Levering volgens afspraak

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede communicatie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede, vriendelijke en snelle service. Ook goede assistentie bij het design van het product. Bij de proefdruk bleek het logo wat onduidelijk, hierover snel bericht ontvangen zodat we wel een mooi product konden bestellen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

.- Je ontvangt eerst een proefdruk via mail - Snelle levering - Correcte afhandeling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service en factor. Kwaliteit is goed!

Als school was bestellen op factuur (als nieuwe klant) erg omslachtig, zeker gezien de bestelling net voor de vakantie gedaan werd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

correcte service en snelle reacties

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Sturen een voorbeeld op waarop je vervolgens nog wijzigingen kunt doorgeven tot het voorbeeld naar tevredenheid is. Netjes en op tijd geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Professionele werking

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, prijs kwaliteit is top. Erg tevreden ik ga hier zeker vaker bestellen. Daarnaast is het bestelsysteem makkelijk ingericht.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede communicatie, goede kwaliteit.

Duidelijk over wanneer iets geleverd wordt kan beter. Updates waar het proces is zou fijn zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

klantenservice correct gehandeld en hebben kennis van de produkten ! correct afspraken nakomend! in een woord prima

n.v.t.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering!

kleuren van de doppers op de site komen niet overeen met de mogelijke te leveren kleuren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, correct

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Behulpzaam, meedenkend en altijd een oplossing

niet van toepassing bij onze ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima service, prettige en meedenkende medewerkers en - toch niet onbelangrijk - een product naar wens.

Zijn er wat mij betreft niet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede communicatie en komen afspraken na. Kwaliteit van de producten is ook altijd goed.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Contact over kwaliteit van het geleverde document, al was het document prima, er werd wel goed naar gekeken.

Beetje slordig met mail. Heb drie keer een document op moeten sturen, omdat het niet teruggevonden kon worden. Verder pas melding van latere levering na mijn opmerking dat de deadline waarschijnlijk niet gehaald zal worden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Sneller service, Proffesioneel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle afhandeling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede Service, mooi resultaat, goede ondersteuning tijdens het ontwerpen

Enkele pennen iets beschadigd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en behulpzame reacties, tasjes kwamen binnen op de datum die ik had aangegeven. Super service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goed, secuur, snel, makkelijk contact, klantvriendelijk

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.