perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, mooie lanyards

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Er wordt precies geleverd zoals afgesproken; juiste product en op juiste moment geleverd. Opdruk ziet er mooi uit

Kan geen verbeterpunten aandragen, ben geheel tevreden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed voorbeeld van de opdruk. Snelle levering Duidelijke navolgbaarheid van de status van de bestelling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

levering op afgesproken tijd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed contact; voorgesteld design voor bandjes was fantastisch voor ons feest! Dank!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel telefoon bereikbaar voor vragen en advies Gemakkelijk om te bestellen Heel snel levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

-Snelle levering en goede service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Reageren super snel en correct.

geen, ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service! Zeer beleefd en geven uitgebreide informatie over hun producten. Bovendien antwoorden ze snel op o.a. e-mails. Dank u wel voor het goede werk! Aanrader om hiermee samen te werken! +++

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Prima contact over labeling.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede klantenservice met snelle reacties. Professionele toon van de medewerkers.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

super service nadat ik een klacht had super opgelost.

bij voorbeelden misschien door geven dat bepaalde lettertypes niet duidelijk worden of zijn scheelt een hoop ergernis voor de mensen als dat duidelijk is voor de klanten dan is het voor de mensen duidelijk omdat je op de computer alles kan vergroten is het namelijk altijd duidelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruim assortiment, duidelijke en gebruiksvriendelijke site, snelle response op vragen, goede service en snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede communicatie en fijne medewerkers om overleg mee te hebben

goede service, goed behandeld

Pluspunten

op tijd geïnformeerd worden

afspraak beter nakomen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede en snelle service. Ook heb ik telefoonich contact gehad. Zeer prettig bedrijf wat de afspraken goed naar komt. Tot de volgende keer

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Levering was op tijd, product was naar wens! Proces waarbij eerst een ontwerp werd gemaakt en vervolgens een proefdruk was duidelijk.

Er zat een klein foutje op de website waardoor een opmerking die ik had ingevuld en toen verwijderd, toch was doorgekomen. Dit heeft voor wat verwarring gezorgd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel! Gemakkelijk bestellen! Oude bestelling (incl. logo) in een paar klikken nogmaals besteld.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle reactie en snel geleverd, goed product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

alles volgens afspraak

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer goede communicatie! Proefdruk was snel aangeleverd, ook na een aangevraagde verbetering.

De website werkte soms niet helemaal goed. Als ik de proefdruk wilde zien moest ik op de link in de mail klikken en werkte het doorklikken op de website helaas niet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Aardig en goed contact

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.