slechter dan verwacht

Pluspunten

Product is op ontwerp voorgesteld zoals het in het echt is.

De beloofde leveringsdatum is 3x achteruit gesteld, belofte die niet nagekomen konden worden. Niet leuk als het gaat over een cado die je aan je medewerkers wil uitdelen op het bedrijfsfeest....en dit pas een maand later kan doen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel behulpvol en antwoorden snel!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en adequate afhandeling! Super tevreden

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uiteindelijk een oplossingsgerichte klantenservice

Levertijd & datum van de webshop komen niet overeen met wat werkelijk mogelijk is. dit werd ook pas 3 werkdagen na plaatsen van order via de mail teruggekoppeld. Dit is uiteraard niet zo handig voor doorverkopers die deadlines afspreken met hun eindklanten! Dit was een ongewijzigde herdruk van vorig jaar, we moesten om de leverdatum te halen ook afwijken van het product wat eerder was geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie, snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prachtige pennen, snel geleverd, goed meegedacht iver het plaatsen van het logo. Logo is zelfs in overleg aangepast zodat het beter zichtbaar is

Geen, alles was perfect

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle en uitstekende service prima producten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- Goede communicatie - Komen beloftes na - Gratis ontwerp - Lage eenheden mogelijk - Volgen bestellingen goed op - Sturen staaltjes op

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer duidelijke en snelle communicatie als er zich een probleem voordoet moet een bestand dat je hen door mailt. Heel beleefde aanpak van nieuwe klanten en hun digitaal ontwerp is van top kwaliteit.

Als de bestelling gedaan is kan je het ontwerp/voorbeeld niet meer bekijken en dat had ik persoonlijk toch nog wel een leuke toevoeging gevonden, voor in de tussen tijd het ontwerp aan andere collage's te kunnen laten zien b.v. .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle levering, mooi en goed leesbaar drukwerk op mijn pennen die ook nog eens van goede kwaliteit zijn! Heel tevreden dus!!

Waarom mag het pakket niet afgeleverd worden op een afhaalpunt of bij de buren? Daar heb ik mee lopen stoeien.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Meedenken, flexibiliteit

Soms wat door elkaar lopende contacten via de website Extra kosten bij betaling op rekening ( zakelijk)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Is wel mooi gedaan die logo had iets groter moeten zijn maar ben wet tevreden

Die heb ik niet ik ben tevreden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geholpen door de klantenservice, website heeft een duidelijke interface.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Goede service Gratis layout

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Service gericht snel betrouwbaar scherpe prijzen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Klantenservice reageert vrijwel direct. Prettig dat je eerst een gratis ontwerp krijgt toegestuurd! Snelle levering, en product is precies zoals gehoopt.

Nvt

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Online ontwerpen kunnen checken werkt goed

Er werken teveel mensen aan de order, waardoor er soms verwarring ontstond. Deel van de order nog steeds niet gekregen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle actie, voorbeeld was binnen 2 uur binnen en de bestelling was binnen 3 dagen binnen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Levering kwam sneller dan verwacht!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Service zowel online als aan de telefoon is heel netjes. Tot twee keer toe contact gehad met de klantenservice en beide dames waren erg vriendelijk en behulpzaam. Het probleem rondom de levering is nog niet opgelost, maar ik heb er vertrouwen in dat ze daar oprecht achteraan gaan bij DHL.

DHL als leverancier zorgt voor problemen. Ze zijn onbereikbaar voor klachten en de levering loopt door hun fout flinke vertraging op. Dat is erg jammer aangezien ik met de verdere service van Pinkcube wel tevreden ben. Vandaar een 7, was anders zeker hoger geweest.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke en vlotte communicatie, de producten werden tijdig geleverd en zien er geweldig uit. Op de website kan je de voorraad van producten terugvinden. Dit is heel handig, omdat je ook ziet wanneer ze weer in stock zijn. Dit geeft je een goed zicht op de levertermijn. Je kan het ontwerp ook steeds goedkeuren of afkeuren, dan passen ze het snel een volgens jouw wensen aan! Zeker een aanrader!

Sommige tote bags hun opdruk is licht vervaagd, maar het is zeker oké om mee te geven aan onze klanten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alleen maar lof. Snel, adequaat en vriendelijk reageren. Super snelle service en ze houden zich keurig aan de gemaakte afspraak.

Zou echt niet weten wat er te verbeteren valt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi design ontwerp mogen ontvangen. Aanpassingen snel doorgevoerd.

Als iets niet mogelijk is, het advies om proberen mee te denken wat wel binnen de mogelijkheden valt ipv alleen aangeven dat het niet kan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele snelle levering en mooi ontwerp, Ook erg fijn dat de aanpassingen zo snel door gevoerd werden.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.