goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service. Snel een voorbeeld van het bedrukte voorwerp. Top geregeld en dik te vreden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snel en goed geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Op tijd geleverd

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en goede service! Goed en snel contact via de mail.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- Duidelijke communicatie - Aardige klantenservice - Snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service, fijn om vooraf een voorbeeld van het ontwerp te zien

Er ging digitaal iets fout in het bestelling proces, waardoor ik de klantenservice moest bellen om de order er alsnog doorheen te krijgen, gelukkig was dit snel verholpen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- Snelle reacties over wijzigingen - Vriendelijk personeel - Levertijd nog sneller als verwacht! - Goede prijs/kwaliteit

Niets

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed ge re geld

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Er was genoeg om uit te kiezen en er was duidelijk te zien wat je er voor kreeg. Met een goede uitleg hoe het zou worden en waar de opdruk aan moest voldoen. Ik werd ook goed op de hoogte gehouden van de status van me bestelling en het ging ook allemaal volgens de afgesproken tijd.

Ik moest onderaan de bestel pagina kijken voor de voorraad van een specifieke kleur waardoor ik bijna een kleur had besteld die niet genoeg in voorraad had. Dus dat mag misschien was duidelijk bij de bestel pagina zelf staan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd, gratis geconverteerd plaatje en ziet er netjes uit

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik werd snel en prima geholpen toen ik een aantal vragen stelden via e-mail.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle opvolging

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Correcte levering, goede service, vriendelijke mensen die goede voorstellen doen.

De levering is twee dagen verlaat door dhl

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, zowel in aanbod als in antwoord op vragen

Ik had graag een alternatief aangeboden gekregen toen bleek dat ik geen klein fotootje op de pen kon afdrukken. Leek mij een soort logo, maar dat was blijkbaar niet te doen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Denken goed mee in de wensen van de klant

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk bestellen en direct reactie op vragen via de chat. Levering zelfs een week eerder dan afgesproken.

De uiteindelijke kleur van de bidon is toch net anders dan in het kleurvoorbeeld.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg goed geholpen door de ontwerpers van de pen. Een aantal keer heen en weer moeten bellen maar perfect opgelost! Erg snelle service en een top eindresultaat! Ook een goede prijs-kwaliteit verhouding. Top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wij waren out of stock met onze petten en jullie hebben ons uit de nood geholpen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Perfect geleverd ! Heldere communicatie en goede service! Kwaliteit van de opdruk is mooi strak en helder. Zeker aan te raden!

Niet met dhl verzenden! Buiten pinkcube om is de levering een ramp geweest met DHL haha !

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk bereikbaar. Snelle reactie.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Enorm snel en mooie kwaliteit van het product.

Kan ze niet bedenken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle en correcte reacties

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en accuraat.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.