goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website, groot assortiment, prima te volgen orderverloop.

nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, denken met je mee. Er stond bij mij een uiterlijke levertijd die eigenlijk een dag te laat zou zijn. Dus ik vroeg of het eventueel een dag eerder geleverd kon worden. Dit is gelukt. Heel fijn!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede communicatie, flexibele levertijden. Goede bedrukking

Product werd een dag te vroeg geleverd, daardoor niet aanwezig thuis voor ontvangst. Dag van te voren een melding of herinnering can de leverdatum en tijd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Snelle service. Makkelijk hoe de nabestelling werkt

Bij nabestelling van meerdere artikelen soms onduidelijk of je nu beide inderdaad nabesteld hebt zeker als ze verschillende leverdata hebben.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie ook toen het product niet volgens afspraak werd geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima klantenservice en goed bereikbaar. Erg geduldig en oplossingsgericht. En de petjes met opdruk zijn mooi geworden en kwamen overeen met onze verwachting. Een aanrader dus!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Helder, snel, duidelijk.

Zakelijk betalen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Scherpe offerte Snel schakelen Goed bereikbaar Meedenken

Traject van afstemmen duurde langer dan nodig ivm misverstand en digitale proefdruk die afweek van goedgekeurde ontwerp. Verwachtingsmanagement na plaatsen bestelling (wanneer wordt het gedrukt, verzonden en geleverd) ontbrak.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer behulpzaam, meezoeken naar oplossingen, en mn bestelling snel en netjes afgehandeld, kom zeker terug!!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel reactie, mogelijkheid tot sample en meer dan voldoende ondersteuning.

n.v.t.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Werken snel en denken met je mee. Vriendelijke klantenservice.

Zou fijn zijn als de klantenservice ook open is in het weekend.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle levering.... Mooi pridukt.. Ze leveren wat je hoopt te krijgen... Goeie kwaliteit... Echt top... Bedankt voor de service... Als we weer wat nodig hebben komen we zeker terug bij jullie

Misschien een wat herkenbare doos waar 't in geleverd werd... Past goed bij jullie naam...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prettige ondersteuning in de aanvraag voor product. Goede prijs/kwaliteit/oplage verhouding

Ietwat lange levertijd (oplage was 100 stuks, besteld op 27-06-2019, ontvangen op 17-07-2019)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede opvolging en positieve feedback.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Denkt goed mee over geschikte producten.

Levertijd is wisselend

goede service, goed behandeld

Pluspunten

vlotte levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De medewerkers met wie ik via mail en telefonisch contact heb gehad waren allen zeer reactief en vriendelijk. De systemen met dewelke jullie werken zijn eenvoudig en geven goed weer wat het uiteindelijke resultaat zal worden.

De doos in dewelke de flesjes zijn toegekomen was precies al een paar keer gebruikt en niet zo goed dicht gekleefd, waardoor er plaats over was en de flesjes overen weer kunnen botsen. Hierdoor zijn sommige flesjes licht gedeukt. zouden jullie het overwegen om premium/merk water aan te bieden dat je kan personaliseren. Dat kan denk ik ook wel werken voor high end merken zoals Bentley.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wij zij heel blij met onze bestelde flessen met een prachtig logo! Gaan hier zeker vaker bestellen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie heel behulpzaam super!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelheid en klantvriendelijkheid is top! Super service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle reacties en een goed beeld hoe het product er in werkelijkheid uit komt te zien.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

wat een service, wat een prijs wat een snelheid.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed en snel contact.

Digitaal voorbeeld binnen 3 uren werd niet nagekomen bij al de keren dat ik een offerte had ingediend (dit was zo'n 4 keer) Ik moest telkens bellen om ernaar te vragen en dan kwam het ook wel snel. DHL heeft de levering niet in 1 keer gedaan waardoor ik enkele keren met Pinkcube moest bellen om dit op te lossen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hulpvaardig personeel, snelle respons

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.