goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk een overzichtelijke offerte aan te vragen. Het daadwerkelijk bestellen, het uploaden van logo / tekst en het sturen van feedback gaat enorm soepel. Zeer gebruiksvriendelijk.

In de oriëntatie fase kan het zijn dat een aantal offertes worden aangevraagd voor eenzelfde product (voor verschillende aantallen bijv.). Na bestelling blijven de andere offertes ' in de lucht ' waardoor er geautomatiseerde spam in je mailbox komt met vragen of de offertes nog door gaan. Terwijl er wel een bestelling heeft plaats gevonden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnelle reacties supersnel geleverd !!! Ik zou pinkcube zeker aanraden zeker vaker spullen bestellen voor mijn bedrijf!

Geen alles is uit de kunst!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging

Site is niet echt gebruiksvriendelijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelheid, communicatie

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede communicatie en perfecte aanpassingen, snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle schakeling vooraf het printproces. Snelle levering. Overtrof de verwachting.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel met voorbeeld van bedrukking product en uitstekende levertijden. Prijs van het product ook niet onbelangrijk: prijs oké met goede staffelkorting!

Vooral zo doorgaan!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie Denken mee. Leuke artikelen . Snelle levering

Klachten afhandeling kan beter

goede service, goed behandeld

Pluspunten

na overleg kon er flexibel omgesprongen worden met bepaalde procedures waar wij als stad rekening mee moeten houden.

een specifieke procedure uitwerken voor stedelijke en gemeentelijke diensten zodat er vlot met bestelbonnen en betalingen achteraf gewerkt kan worden. Als jullie dit al aangeven op jullie website dit, nodigt dit als stad meer uit om bij jullie te bestellen.

Niet!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle communicatie en levering. Al 3 jaar heel tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Persoonlijk contact is erg prettig. Goede hulp bij vragen.

Op dit moment niet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer snelle reactie op vragen per mail, op voorhand zijn de (totale!) kosten bekend. Daarnaast krijg je een ontwerp ter goedkeuring. Dit komt overeen met het uiteindelijke resultaat

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijn en snel geholpen door Madelyn bij het bestellen. Denken met je mee over ontwerp en mogelijkheden. En een hele snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service en klantvriendelijk!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit, goede service en supersnelle levering.

Nog geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

duidelijke website, makkelijk bestellen, goede communicatie en snelle leverering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle service en reactietijd. Erg klantvriendelijk!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

werkt prima, doen wat ze beloven

zou ik eigenlijk niet weten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service, snelle reactie

Misschien mensen zelf de mogelijkheid geven om online hun ontwerp/logo te verschuiven op de zonnebril i.p.v dat je moet aangeven waar je het logo wil hebben

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer tevreden over de service ! Snel antwoord op een vraag.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.