perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit Goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- vlotte en persoonlijke service - heldere communicatie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

duidelijk communicatie en mooi produkt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en gemakkelijk

Niks

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en duidelijke communicatie met veel behulpzaamheid.

Graag eerder vermelden dat een product niet meer op voorraad is als ik daarbij over een offerte beschik.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Na een gecancelde order zijn we goed geholpen, en is de bestelling uiteindelijk precies op tijd geleverd

Zorg dat we geen orders kunnen doen voor producten die niet beschikbaar zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed, Goede prijs, fijne website en voor een bedrijf ook fijn dat je op rekening kan bestellen.

Voor alsnog geen! Ga zo door zou ik zeggen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie Overzichtelijke webshop Goede prijs

Logo lijkt kleiner uitgevallen dan op voorbeeld in webshop te zien was

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prachtig resultaat, levering zelfs voor de afgesproken datum. Verwachtingen overtroffen!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk dat ze vragen of het logo in orde is en op de juiste plaats staat

Hebben meerdere mails gestuurd om de leverdata aan te passen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie van de medewerkers.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, goede kwaliteit prijsverhouding. Doen wat ze beloven!

Of UPS de goede leverancier is vraag ik me af, bestelling werd in ons gezondheidscentrum gewoon gedropt bij de 1e die ze tegen kwamen, geen tijd zoek het maar uit.....

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Mooi product - Snelle reacties en goede klantenservice

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle opvolging snelle levering groot aanbod

Account voor bedrijven waarbij betaling na levering automatisch mogelijk is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

perfecte snelle service

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het bedrijf is goed bereikbaar bij vragen en je wordt hartstikke vriendelijk geholpen. Er is een ruime keuze aan producten en de site is mooi overzichtelijk opgebouwd.

Alles wat je op de site aangeeft moet ook waar te maken zijn. Zo heb je bij de powerbank rebex set het idee dat het logo overal op gedrukt wordt zoals het op de website staat. Vervolgens is dat niet het geval en kan je overal extra voor betalen. Het leveren van de producten mag ook wel wat zorgvuldiger, zo kregen wij een doos binnen die aan 2 kanten opengescheurd was en zaten er overal deuken in.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

overzichtelijk en ruim assortiment. snelle afhandeling en levering.

Betaling. Als grote organisatie hebben we niet de mogelijkheid om met betaalpas/creditcard te bestellen. Dit betekent dan extra kosten vanwege achteraf betaling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De sublimatie festivalbandjes zijn van goede kwaliteit en zien er mooi uit! Verder verliep het contact met het personeel van Pinkcube erg soepel, de medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Reageert snel. Komt leverdata na. Kwaliteit is oké. Goed geholpen bij het ontwerp.

Vond het jammer dat onze uitgekozen kleur net niet voorradig was. Maar door snelle reactie hebben we een andere keuze kunnen maken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima service, houden zich aan de afspraak. En vooral een redelijke prijs!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel aangename ervaring met PinkCube. Heel vlot geholpen en snel antwoors op mijn vragen. Ook heel snelle levering!

Voor mij niet echt iets.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Sterke support. De vriendelijke support-afdeling staat steeds klaar om mogelijke problemen op te lossen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en reactie de geleverde producten voldoen aan de eisen

Bekijk de prijsstelling bij concurrenten bij sommige producten daar zit soms een groot prijsverschil in

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.