goede service, goed behandeld

Pluspunten

De communicatie wat echt top, na veel heen en weer geschakel is er toch een passende oplossing gekomen en ik ben super tevreden over het eindresultaat

nvt

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zag er betrouwbaar en ervaren uit ,

Geef gewoon een alternatieve keuze ook al is het duurder of goedkoper misschien heb ik wel de verkeerde beker besteld ?? wou gewoon een koffie beker met ons logo het is geen rocket science

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website/ prijsaanduiding Snelle levering Netjes verpakt Eerlijke prijs/kwaliteit verhouding

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk bestellen Snelle levering

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Afspraken nakomen. Meermaals telefonisch de leverdatum afgesproken en dat blijkt het toch ineens niet te kunnen. Mensen doen toezegggingen over jullie leverung en product die niet nagekomen worden. Zie ook mijn klacht over mijn ervaring met het geleverde product. Onacceptabel en zeker geen aanrader dus.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

aanbod

flexibiliteit. Kaarten besteld zonder doosje, doosje zou meerkost zijn van 2 euro per stuk (online elders te vinden voor 45 cent per stuk)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Plezierig contact en houd zich aan de afspraken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en vlotte service! Top

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

informatie over mogelijkheden van de print op een pen

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, Goede service. Fijn contact via de mail. Ook fijn dat je online een order kunt plaatsen!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Resultaat precies als op de foto

Duidelijker bestelproces

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Wij waren erg laat met het bestellen van rugzakjes voorzien van ons logo. Na overleg met Pinkcube is de bestelling binnen 2 dagen geleverd. Heel fijn dat er mee wordt gedacht!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele mooie pennen!! Super blij mee!! Heel snel geleverd heel netjes verpakt kortom wij gaan vaker bij jullie bestellen!

Zo doorgaan!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fantastische service wederom van Pinkcube. Een week van te voren bidons besteld en gevraagd of dit haalbaar was. Zelfs een dag eerder geleverd en ze zagen en fantastisch uit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelheid van leveren. Groot assortiment. Duidelijk hoe je alles zelf online kunt regelen. Goeie procedure om tot het eindproduct te komen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reacties bij bestelling en meedenken.

Ik dacht 2 bestellingen in een gedaan te hebben, maar voor 2e product kwam de drukproef later, waardoor deadline dichtbij kwam. Wel goed dat het alsnog is opgepakt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte en goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reacties en levering volgens afspraak

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer vriendelijk en persoonlijk contact. Goed duidelijk wat er van je verwacht wordt en wat je kan verwachten. Zeer snelle levertijd.

De bestelling zou in de ochtend geleverd worden, deze kwam echter 's middags om 16.00 uur. aan zodat wij 1 beursdag zonder pennen zaten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed contact, snelle terugkoppeling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijs:kwaliteit verhouding

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte bestelling, bij vragen onmiddellijk antwoorden gekregen via chat-functie, gerespecteerde leverdatum

Geen offertes na 1 uur beloven tijdens lunchpauze ;)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer groot aanbod!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goed telefonisch contact

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.