Laden reviews...
112 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt een sterke tendens van positieve ervaringen met snelle service en betrouwbare levering. De meeste klanten prijzen de kwaliteit van de producten en het gemakkelijke bestelproces. Een paar opmerkingen gaan over kleine logo-issues of af en toe levertijd; de algemene tevredenheid blijft echter hoog.
Leuke sleutelhangers besteld. Goede kwaliteit, mooie opdruk en hele snelle levering!!
22 September 2025
Kim Goosen
Enschede
Dank je wel voor je mooie review!
Renee – Team Pinkcube
Vriendelijke contact. Alles snel afgehandeld. Top Service!
19 September 2025
Mike van Loock
GROESBEEK
Dank je wel voor je mooie review!
Renee – Team Pinkcube
Worden erg fijn geholpen als het gaat om onze wensen en eisen voor de orde. Het personeel is erg vriendelijk en geduldig.
9 September 2025
Luna
Gouda
Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent en dat ons team je wensen en eisen naar tevredenheid heeft opgepakt.
Renee – Team Pinkcube
Pinkcube heeft me goed begeleid in het kiezen van het meest passende product voor onze wensen en de juiste print daarop. Bezorging ging volgens afspraak en we zijn erg blij met de bestelde gepersonaliseerde koffiemokken!
25 August 2025
Herman Knol
Zwolle
Dank je wel voor je mooie review! Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen bij het kiezen en personaliseren van de koffiemokken en super om te horen dat ze zo goed bevallen!
Renee – Team Pinkcube
Ik heb hier een pen met opdruk besteld en ben ontzettend tevreden met het resultaat. De bedrukking is scherp en duidelijk, en de pen zelf schrijft heel fijn. Snelle levering en alles netjes verpakt. Absoluut een aanrader – ik bestel hier zeker opnieuw!
12 August 2025
Van de Krol European Trailer Care B.V.
BARNEVELD
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Fijn dat zowel de pen als de bedrukking helemaal naar wens zijn en dat alles snel en netjes is geleverd. Bedankt voor je mooie review!
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
Verschillende producten besteld en laten bedrukken, ik werd heel aardig geholpen en er werd goed meegedacht. Alle spullen zijn ruim op tijd binnen en ziet er echt geweldig uit.
11 August 2025
Myrna
heemskerk
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en de producten! Bedankt voor je mooie review.
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
Voor de 1e keer besteld bij Pinkcube. Wilde het proberen en is erg goed bevallen. Snelle reactie, concept kwam binnen een uurtje en de bestelling was er 2 dagen later. Mooi resultaat en de moeite waard!
8 August 2025
Jer
'S-GRAVENHAGE
Wat leuk dat je eerste bestelling zo goed is bevallen! Fijn dat alles snel geregeld kon worden en dat je blij bent met het resultaat.
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
Van bestelling tot aflevering is een 8 waard.
8 August 2025
CorH Boekhouding en Belastingzaken
vlijmen
Bedankt voor je mooie beoordeling, fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het hele proces!
Renee – Team Pinkcube
Door de opdruk van de bestelde pen rechtshandig en tegelijkertijd linkshandig te bedrukken voldeed hij niet aan de verwachtingen! Sem heeft een geweldig gebaar gemaakt door e.a. kostenloos te laten hedrukken. Óók zijn prettig telefooncontact was heel proffesioneel! B.Kroese
B.Kroese
Swalmen
Wat fijn om te lezen dat Sem je zo goed heeft geholpen, dat geven we natuurlijk graag aan hem door! Bedankt voor je mooie woorden en het delen van je ervaring.
Snelle levering Goede kwaliteit Top producten voor nette prijzen
JV Allround Service
Nieuwe-tonge
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de pennen, kwaliteit en prijs. Bedankt voor je mooie review.
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
Altijd op tijd, correct vormgegeven en alles komt heel aan.
Vrijwilligerscentrale Hilversum
Hilversum
Wat fijn om te horen dat alles steeds op tijd en helemaal naar wens geleverd wordt, dank je wel voor je mooie review!
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
goede service, vlotte levering. zeer tevreden.
6 August 2025
Gerrie
anoniem
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service en levering, bedankt voor je mooie review.
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
Niets dan goede ervaringen. Meedenkende mensen. Ik bestelde kamelenrace petten en andere cadeautjes voor mijn kamelenrace-huren attractie. En last but-not-least: ze zijn sponsoren van mijn favoriete voetbalclub "De Graafschap".
5 August 2025
Haaijer's Fair Factory
Breda
Wat leuk om te horen. Fijn dat je zo tevreden bent, en mooi dat we dezelfde club een warm hart toedragen. Bedankt voor je vertrouwen!
Binnen 3 dagen geleverd, inclusief de aanpassingen die ik heb laten doorvoeren
5 August 2025
Kick vd Vooren
Hoorn
Wat fijn dat alles zo snel en naar wens geregeld kon worden, zelfs met de aanpassingen! Bedankt voor je mooie review
31 July 2025
Gemeente Enschede
Enschede
Bedankt voor je mooie review, goed om te horen dat je tevreden bent over zowel de service als het product!
Super snelle levering
31 July 2025
Mirjamkroeze-uitvaartbegeleiding
enschede
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering, bedankt voor je mooie review.
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
Helemaal gelukkig met mijn totebags, de kwaliteit is uitstekend, de productie en levering verliepen zeer snel, en mijn design komt prachtig tot zijn recht.
30 July 2025
Elyn
Diest
Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de totebags en dat je ontwerp er zo mooi op uitkomt! Bedankt voor je fijne review.
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
Snelle levering. Goede begeleiding tot het komen van een goed product (balpen met opdruk). Het ziet er geweldig mooi uit. Geen klachten.
29 July 2025
AMJM Embrechts
rosmalen
Wat fijn om te horen dat alles soepel is verlopen en je zo tevreden bent met het resultaat! Dank je wel voor je mooie review.
N.v.t.
28 July 2025
We Enable Climbers B.V.
breda
Bedankt voor je positieve review! Groetjes, Renee – Team Pinkcube
wij hebben diverse producten laten bedrukken en zijn erg tevreden. maar nog meer over de klantvriendelijkheid ondanks dat ik meerdere keren gebeld heb met vragen . eerlijke uitleg en veel is bespreekbaar.
voorJOUW!
'S-HERTOGENBOSCH
Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn, niet alleen over de producten, maar ook over het contact! Bedankt voor je mooie review.
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
Zeer goed en snel geholpen bij het bestellen van balpennen met opdruk. Had een aanvullende wens en dat is prima geregeld. Het resultaat ziet er mooi en proffesioneel uit.
Wybrand
Uithoorn
Wat fijn om te horen dat alles snel en naar wens is geregeld en super dat je blij bent met het resultaat! Bedankt voor de mooie review.
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
Ik wilde voor mijn bedrijf pennen latten bedrukken. Pinkcube stelde voor het ontwerp aan te passen, zodat de tekst beter leesbaar zou zijn. Binnen een uur lag er een aangepast ontwerp met bijbehorende offerte. De pennen zijn van goede kwaliteit en keurig bedrukt!
Cor
's-Hertogenbosch
Wat fijn dat je zo tevreden bent over het meedenken en het eindresultaat! We vinden het belangrijk dat niet alleen het product, maar ook het ontwerp perfect aansluit. Bedankt voor je vertrouwen en de mooie review.
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
De zonnebril zelf is prima maar hoe het logo erop is geplakt ben ik minder over te spreken. Dit is gewoon een sticker en ziet er erg goedkoop uit. Erg jammer
Beveelt niet aan
22 July 2025
De Bie Infra B.V.
velserbroek
Mijn contact met Pinkcube was (en is) goed. Er wordt snel geantwoord en je staat als klant centraal. De producten zijn snel geleverd en voldoen zeker aan de verwachtingen, blij mee!
21 July 2025
ION INDUSTRIES
Nieuwegein
Wat fijn om te horen dat zowel de service als de producten zo goed bevallen! Bedankt voor je mooie review.
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
Goede prijs voor bedrukte pennen, ook bij kleinere hoeveelheden. Opdrukvoorstel was in een keer goed. Heel snelle levering. Kwaliteit van de pen viel een beetje tegen (dopje springt er snel af).
20 July 2025
Sidney
Delft
Bedankt voor je feedback, fijn dat je tevreden bent over het drukwerk en de snelle levering! Jammer om te horen dat de pen zelf iets tegenviel. Laat het vooral weten als we hierin iets voor je kunnen betekenen.
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat.
Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.
Grutbroek 17
7008 AK Doetinchem