perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service verlening. Uiterst vriendelijk aan de telefoon Alle hulp bij bestelling

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit/prijs verhouding. Snelle service

Er belde iemand op omdat ik een offerte had geplaatst en of dit een bestelling kon worden? de tijd tussen de offerte plaatsen en vraag voor bestelling was te snel achter elkaar. Ik had nog geen tijd gehad om de offerte te bekijken. Daar mag wel iets meer tijd tussen zitten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Telefonististe dacht uitstekend met ons mee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi resultaat, prima service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heldere afhandeling, steeds check voor akkoord. Mooi product geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede online service, leuke petjes. Ik hoop dat de kwaliteit van de inkt van hoge kwaliteit is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heldere communicatie via het account, je weet precies wat er verwacht wordt en hoe ver het proces is. Het wordt duidelijk aangegeven als er een actie vereist is. Proces verloopt samengevat soepel.

Er wordt steeds aangegeven binnen welke tijd je een reactie krijgt, dit is heel fijn. Echter klopt dit niet altijd. Leverdatum: is dit verzenddatum of de dag dat het geleverd wordt? In ons geval het eerste terwijl ik dat laatste had verwacht.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ziet er netjes uit de bedrukking

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle actie!

Voorbeeld op computer lijkt beter dan in werkelijkheid. Tekst was zeer goed te lezen op de computer maar geleverde zag toch minder leesbaar uit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle services en goed product! Duidelijke website. Super blij met het eindresultaat!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Levertijd was veel sneller dan was aangegeven , geweldig !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Nu diverse malen wat besteld, altijd prima geholpen! Ook nabestellingen zijn heel gemakkelijk te doen.

Ik zou het niet weten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte service. Wij zijn heel tevreden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website; Fijn dat je al een goed beeld van de offerte hebt alvorens je ze aanvraagt door de manier waarop het systeem is opgebouwd; Heel snel een offerte en gratis eerste lay-outversie zodat je onmiddellijk een beeld hebt van het gewenste product en jouw persoonlijke eindresultaat; De kans om wijzigingen aan te brengen in de lay-out of vragen te stellen; Snelle service; Duidelijke mailopvolging met rechtstreekse link naar jouw profiel waarvoor je niet telkens hoeft in te loggen. Dit doet het systeem voor jou; Vriendelijke klantenservice aan de telefoon.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service.

Voorbeeldje opsturen van exemplaar dat besteld wordt door klant.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer tevreden over de gehele gang van zaken . Van info tot uitvoering.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi product en bedrukking, snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer vriendelijk en behulpzaam contact

De drukproef kwam niet helemaal overeen met de print op de pen zelf.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service, meedenkend

Geen enkele

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reacties op mailverkeer. Informeel en beleefd tegelijk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Flexibel Makkelijk benaderbaar Vriendelijk

Onderling iets beter op elkaar afstemmen. Dit omdat mijn bestelling verlaat in gang werd gezet. Het is wel op tijd nog binnen gekomen.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.