perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitstekende afhandeling van de opdracht en mooie, praktische toepassing van het aangeleverde grafische materiaal. Pro-actieve houding en fijne manier van communiceren.

Vooral zo doorgaan!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede offerte met voorbeeld/proefdruk. De juiste vragen gesteld om zeker te zijn dat er juist kon worden geleverd. Snelle levering en goede factuur.

Geen verbeterpunten te ontdekken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- kwaliteit product - snel en duidelijk antwoorden via mail/telefonisch

- de levering was later dan verwacht. Verwarring tussen het bedrijfadres en leveradres was hiervoor de reden aangezien deze verschillend waren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Maandag 1000 pennen besteld, binnen een uur hadden ze het ontwerp klaar staan en een dag later waren ze onderweg.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Handige, gebruiksvriendelijke website. Snelle offerte en proefdruk. Zeer snelle levering. Ik raad Pinkcube ook zeker aan bij anderen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service. Zowel in levering als in het aanpassen van het ontwerp. Verder was alles snel geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie en service (maandag besteld, woensdag plu’s in huis), goede kwaliteit paraplus, goede prijs

Niet bereikbaar in weekend

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitstekend geholpen en te woord gestaan aan de telefoon.

n v t

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service!, word duidelijk op de hoogte gebracht van de status. Goede kwaliteit producten.

Andere verzend leverancier. DHL duurde langer dan verwacht en de track and tracé werkte niet goed.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reacties op vragen en aardige medewerkers. Kwaliteit van de producten is prima. Levering erg snel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle en correcte afhandeling

niet op dit moment

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Eenvoudig bestellen/samenstellen via de site, snelle levering, prijs/kwailiteit is goed.

?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goed advies en prima service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De communicatie verliep erg gemakkelijk en de producten werden snel geleverd.

Ik had mijn 'voorbeeld' niet binnen een uur, nadat ik er contact over had gezocht heb ik deze wel snel ontvangen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfect geholpen door de online medewerker om onze dringende bestelling te kunnen plaatsen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De levering was zelfs sneller dan de verwachte datum. Hulde daarvoor!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website, snel een offerte, en antwoord op vragen.

Heb ik niet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima communicatie, snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Rap geleverd

Alles in orde

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Extreem snelle levering! Persoonlijk en snel contact! Mooie producten met super resultaat! Voorbeeld ontwerp is identiek met uiteindelijk resultaat!

Echt helemaal geen! Ik zal iedereen dit bedrijf aanbevelen! Zelfs motiveren om hier promotiemateriaal te kopen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Perfecte levering, goed geholpen met het ontwerp.

Afmetingen van de pen bij de beschrijving (of ik heb er over heen gelezen..)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle en aangename service.

NVT

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima service, heel klantvriendelijk, snelle levering!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De website is erg overzichtelijk. Vriendelijke klantenservice

De leveringsdatum stond op de website anders aangegeven dan dat het in werkelijk werd geleverd. De bestelling werd drie weken later bezorgd.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.