perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke site en zéér snelle levering, hartelijk dank

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel snel aan leveren van een voorbeeld via de mail. Men weet ook precies wat je wil.

We kregen geen melding vooraf over wanneer het tweede deel van de levering (bidons ) mocht worden verwacht.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Afspraken nakomen. Kwaliteit eindproduct. Prijs/prestatieverhouding goed.

Persoonlijk contact in de vorm van een telefoontje met als doel even mee te denken met de klant.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke communicatie en snelle levering, heel tevreden!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke hulp zowel via de email als telefoon.

Geen verbeterpunten!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed, snel en vriendelijk geholpen, ook telefonisch

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ben zeer tevreden, Ik had lastminute nog wat veranderingen en die zijn goed opgepakt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige website, ziet er super handig uit. Werkt ook prettig

Jammer genoeg kwam de laatste bestelling van strandtassen heel erg gekreukeld binnen. Dat is voor een bedrijf niet zo'n mooi visitekaartje van die gekreukelde tassen. Dit is eerder nog niet gebeurd overigens.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijke website. Bestellen ging heel eenvoudig. Ontwerp wordt binnen een uur gestuurd en na goedkeuring meteen in behandeling en op de afgesproken datum in huis. Helemaal Top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en makkelijk schakelen, servicegericht

kwaliteit producten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en goede service.

n.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website, levering zoals aangegeven. Mooi eindresultaat. Product zoals omschreven.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie, goed meedenken over het plaatsen van een logo, snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goeie en betrouwbare service.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk, komen afspraken na

Mag goedkoper

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel ontwerp van het logo.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle vlotte levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle en correcte levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en vriendelijke reacties bij de klantenservice

Mailinglist goed checken. Ik kreeg verschillende malen een mail om de drukproef te beoordelen terwijl ik dat al had gedaan

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, nauwkeurig in order goedkeuring en afwerking van drukbestanden, heldere communicatie

Kan zo niets bedenken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ze denken mee en leveren snel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Levering riant eerder dan in eerste instantie aangegeven. Mooie meevaller. Verdere service eveneens prima. Snelle drukproef echte en pré.

Wellicht middels een pop-up laten zien wat de voorwaarden zijn voor achteraf betalen. Nu uit snelheid van willen bestellen niet de moeite genomen om dit te lezen en zodoende nog direct moeten betalen (dit was namelijk de eerste bestelling).

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer accuraat gereageerd op mijn e-mails.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Erg gemakkelijk & snel geregeld, snelle levertijd ook.

Contact per mail was vrij kortaf. Had iets meer servicegericht mogen zijn, wellicht dat er nog meer mogelijkheden waren voor hetgeen waar ik een oplossing voor zocht, maar die ben ik nu niet te weten gekomen.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.