perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, komen afspraken na

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Online is alles goed te regelen, maar omdat 2 voorbeelden had aangevraagd, ontstond er bij de bestelling toch verwarring. Telefonisch contact opgenomen en de medewerker van Pinkcube heeft me uitstekend geholpen. Bestelling geheel volgens wens en op de afgesproken dag afgeleverd.

Geen verbeterpunten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle voorbeelden van wat er aan gevraagd wordt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

de bestelling was zo vlug rond en ook het tijdstip van levering

slechter dan verwacht

Pluspunten

Vlotte proef

Te lange levertijd, bijna 6 weken. Moest mijn klant 10% korting geven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle service, goed geholpen wat ik wild hebben, ondanks weinig kennis van de computer keurig geholpen met de tekst maken voor de tassen

heb ik niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima begeleiding, snelle levering en niet duur.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mijn gevoel over de samenwerking met Pinkcube is superpositief. Het is de tweede keer dat ik een bestelling plaats. Telkens opnieuw verassen ze ons met de snelle levering wegens onze te korte deadline. Super!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle accurate service, flexibele levering (want kan in delen geleverd worden).

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer professioneel bedrijf!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service. Er wordt met je meegedacht. Oplossingsgericht.

Naast zeefdruk (prima voor weinig gedetailleerde opdrukken) zouden andere druktechnieken ook welkom zijn voor meer gedetailleerd werk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk, adequaat, behulpzaam, zeer snel.

Eén klein misverstand: het ontwerp had een rood gestippelde rechthoek rondom de tekst. Dat vond ik erg leuk bedacht en meende dat dat ook zo zou worden aangebracht. Ik zou het hoogstens ovaal hebben gemaakt bedacht ik achteraf. Dit pakte nog anders uit, het was gewoon het framewerk waarbinnen u de tekst plaatste. Verder zou ik zelf een platte verpakkingsdoos maken die door de brievenbus kan. Maar ik weet niet of dit mogelijk zou zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service tegen een redelijke prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede communicatie

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk schakelen met het bedrijf, en goed bereikbaar op werkdagen.

3 sterren omdat het bestelde product opeens niet meer op voorraad was, er werd naar een alternatief gezocht zonder compensatie of iets dergelijks. Het koste mij dus veel tijd om de bestelling te voltooien.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Werd goed en snel gereageerd en onze order op maat is op goede wijze en snel geleverd!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service! Snelle reactie op aanpassingen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, oke kwaliteit

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service, fijn dat er een eigen design afdeling aanwezig is.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel reactie en snel proeven

Beter lezen naar de opmerkingen. 2x een verkeerde proef gehad. Zonde van jullie snelle reactie dan ;-)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Sneller levering

Betere communicatie qua ontwerp

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelheid en ruimte om te wijzigen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle communicatie Meedenken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top bedrijf.

Geen enkel punt of tip heb ik voor hun

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.