perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel mooi ontwerp en snel offerte ontvangen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een van de weinige bedrijven die pennen ook in een lagere opgave bedrukt. En ook nog eens heel snel thuis geleverd!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correcte en snelle service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Denken mee in oplossingen. Ondanks het niet tijdig leveren van het gevraagde product zijn we tot een fijne oplossing gekomen.

Bij een "spoedaanvraag" betere orderbewaking.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Service en snelheid

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie per email, denken goed mee, vlotte en correcte levering. Mooi product!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige snelle service en vriendelijk personeel. Mede doordat de communicatie zo soepel verliep hebben we gekozen om onze tassen te printen bij Pinkcube.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top! Fijn dat je gratis ontwerpen kunt bekijken. Heel snel reactie op vragen en aanpassingen. Vervolgens ook snel aangepast en geregeld. Ook verzending snel geregeld!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Goede customerservice. Top is de online voorbeeld van product alvorens bestelling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel herrineringen, hele snelle levering en mooie producten! Ook de sample was erg fijn en snel!

Geen eigenlijK!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service en levering. Zeer klantgericht, ze gaan door tot je tevreden bent. Persoonlijk en betrokken in het contact. De tweede druk was conform de afspraken en werd kosteloos aangeboden. Top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb niks aan te merken.dik in orde.makkelijk te bestellen.vlotte service . gemakkelijk te betalen .leuk om het pakket te kunnen volgen .er komen zeker nog bestellingen .bedankt voor de fijne samenwerking .groetjes Sandra dupont

goede service, goed behandeld

Pluspunten

vriendelijke personeel

duidelijker vermelden dat er een PDF bestand nodig is voor de foto duidelijker (voor dat je alles ingevuld hebt en verstuurt hebt) laten weten op welke artikelen een foto gedrukt kan worden en waar niet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- snelle reactie bij aanvraag ontwerp en proefdruk - zeer vlotte afhandeling correcte en zeer snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede opvolging van het product bij vraag naar aanpassing. Mooie afwerking!

Het was mij niet duidelijk of ik een sluitsysteem kon kiezen. Ijzeren ring niet zo makkelijk voor gebruik op school. Dit bekijken we naar volgend jaar toe.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service Goede prijs Vriendelijke medewerkers Kwalitatieve aflevering

Staal was niet correct opgestuurd

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle offerte, snel reactie.

De levertijd was ontzettend lang. Ondanks Goede Vrijdag en Pasen heeft het echt lang geduurd en werd de leverdatum steeds maar verlengd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Levertijd is op tijd Kwaliteit van producten in orde Duidelijke en makkelijk hanteerbare website

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer tevreden over deze firma, snel en eenvoudig. Vlotte levering. Keurige producten ontvangen binnen een week

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Je wordt snel geholpen, krijg een duidelijke digitale proefdruk, je offerte wordt meteen aangepast. Denken met je mee. Geen op of aanmerkingen..

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel antwoord, goede hulp

goede service, goed behandeld

Pluspunten

1. Bestellen ging gemakkelijk en ook het betalen. 2. Uploaden en after sales prima 3. Snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en goede levering.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.