goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reacties en goed werkend systeem, waar je een vrijblijvende offerte op kan vragen. Dezelfde dag ontvang je een ontwerp, wat je ook nog kunt wijzigen. Mijn product werd snel geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk bestellen, goede levering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Genoeg aanbod

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie op vragen, zowel via chat als via de mail Duidelijke offerte ontvangen en na aanpassingen ook weer snel een bevestiging Levering geheel naar wens uitgevoerd

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte communicatie, snelle levering vriendelijke mensen

Veel contactpersonen. Het zou fijn zijn met 1 dedicated account to kunnen communiceren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi eindresultaat, snelle service en betaalbaar.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, vlotte communicatie. Alleen niet echt tevreden over de kwaliteit van het geleverde product, het komt erg goedkoop over (vouwmeter) De volgende keer vragen we dus eerst een proef-exemplaartje op.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitstekende service. Er ging iets mis met de kleuren tasjes, maar ze zijn snel en mooi nageleverd!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede feedback over invulling van onze wensen. snelle voorbeelden en goede verzending.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie druk-kwaliteit, overzichtelijk drukvoorbeeld

De tasjes die we besteld hebben (boodschappentas met jute) zijn heel mooi, helaas niet echt stevig. Binnen een week zijn de eerste drie tasjes al uitgescheurd bij het jute gedeelte :-(

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle service, erg klantgericht

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitstekende service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Jullie hebben binnen 2 dagen een goed product geleverd! Ik ben meer dan tevreden

nvt

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel antwoord op mailing Personalisering van producten

Foutje in de betalingen waardoor 2 identieke bestellingen apart van elkaar toekwamen wat wat jammer was.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie en levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goed product. Top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heldere en snelle communicatie en levering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie producten, vriendelijke service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestellingen worden snel ingeschreven en opgevolgd. Correcte levering en goede producties. Bedankt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke voorbelden via de mail. Vriendelijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede check en informatie en een mooi product geleverd

Iets sneller leveren? En dan direct wat meer duurzaamheid betrachten qua productie afstanden

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en persoonlijke aandacht voor het product.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede kwaliteit en snelle levering.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De stiften die ik had besteld deden het niet goed. Pinkcube heeft de stiften opgehaald en ervoor gezorgd dat ik nieuwe stiften kreeg. Deze doen het wel! Goed opgelost en goede service.

De kleuren van mijn logo verschillen per product en dat vind ik wel jammer.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.