perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Speelkaarten laten drukken met ons logo. Super mooie kaarten geworden! En levering exact zoals aangegeven. Beter kan niet!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel een offerte Ontwerpproces makkelijk Vriendelijke klantenservice

De pennen zouden op een bepaalde datum geleverd worden. Op de dag zelf niets ontvangen, en toen ik online inlogde zag ik dat de levering een paar dagen verschoven was. Ik heb even gebeld met de klantenservice en het bleek dat er een nieuwe machine geïnstalleerd werd. Was fijn geweest als ze even hadden gebeld/gemaild om te laten weten dat het vertraagd was.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke website, goede prijs/kwaliteit verhouding, makkelijk en snel een heel leuk product kunnen maken en bestellen, klantvriendelijk en goed bereikbaar.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hele nette communicatie! Ik vond de ontvangen pennen niet echt wit en het logo wat klein maar dit is geen negatief punt om dit bedrijf niet aan te bevelen. De pennen zijn mij tegengevallen maar het bedrijf absoluut niet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Keurig binnen de termijn geleverd.

Geen tips!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlot bestelproces en snel geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reacties bij mailen en vragen. Producten zijn van goede kwaliteit Prijs / kwaliteit verhouding goed Betrouwbaar

Het is niet mogelijk om zelf lettertypes te kiezen via de site

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service en snelle levering. Het ontwerp verschillende keren (gratis) aangepast tot we het gewenste resultaat hadden. Top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede communicatie. Netjes geleverd.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uitstekende service. Goed bereikbaar. Snel reagerend.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Afgelopen donderdag hebben wij de tasjes Sluishuis mogen ontvangen. De kwaliteit is prima. Waar ik bij Pinkcube vooral tevreden over ben is de snelheid van werken en de korte levertijden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het is fijn dat de medewerkers met je meedenken en dat het ontwerp op zeer korte termijn beschikbaar is. Pinkcube is een fijn bedrijf op zaken mee te doen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uiteindelijk mooi product tijdig geleverd. F.ijne & snelle tussentijdse afstemming over aanpassingen / mogelijkheden.

Ondanks uitgebreide afstemming over datum waarop product nodig was, toch - zonder persoonlijke communicatie - een mededeling per mail dat de levering niet op de afgesproken datum maar 3 werkdagen later geleverd zouden worden. Uiteindelijk - na telefonisch contact - goed rechtgezet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Flesjes besteld, goede kwaliteit, goede prijs, gebruiksvriendelijke website, voorbeeld ter goedkering, snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service, hele snelle reactie en denken fijn mee met de klant!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering en mooi produkt!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levertijd Snelle reactie op ontwerp en aanpassingsvoorstel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en goede service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

flexibel, meedenken met de klant

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snel een blue print en offerte van bedrukt artikel ontvangen. Snelle aflevering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en gemakkelijke manier om product aan te maken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelheid Duidelijk Makkelijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Proefmodel gratis ontvangen, snelle levering en goed bereikbaar.

Minder frequent tussentijds navraag doen of de bestelling definitief kan worden doorgezet.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijke helpdesk

Uiterste leverdatum die afgegeven was werd niet gehaald. Heb zelf moeten bellen waar de spullen bleven. Bleek vertraging bij de drukker. Was fijn geweest wanneer ze hier tussentijds over geinformeerd hadden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlotte snelle service!

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.