voldoende, een redelijke ervaring

Eerste keer was onze opmerking niet aangepast. Tweede keer wel in orde. Resultaat is goed gelukt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke site, mooie bedrukking en snel geleverd!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service, vlotte levering. Zeer tevreden over het product dat op heel het kantoor wordt geapprecieerd. Gebruiksvriendelijke website.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

PinkCube is telefonisch goed bereikbaar, heeft een prima track & trace. er werken aardige jongelui die met je meedenken en bij het productieproces betrokken zijn. Daarnaast we zijn superblij met de kwaliteit van de duurzame pennen, gemaakt van karton en suikerriet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wij zijn zeer tevreden. We hadden onze bestelling snel in huis en het voldeed volledig aan onze verwachtingen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie op aanvraag, en afleverproces. Betrof nu een nabestelling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik kon mijn creatie zien en moest deze goedkeuren voordat deze definitief werd. Wat fijn was, is dat ik dit zo vaak kon doen als ik wilde. Hierdoor is het resultaat echt precies zoals verwacht en ben ik er super blij mee.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel erg makkelijke website en snel te bestellen. Goed gedaan!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gemakkelijke en overzichtelijke website en super snelle leverservice!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling

Weergave kleur van product is slecht

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dit bedrijf reageert snel op berichten, overleg mogelijk.

wat minder medewerkers die dezelfde klant te woord (mail) staan.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie op ontwerp aanpassingen

Volgende keer er op attenderen dat de achterzijde bedrukking bij draaien van de pen op zijn kop staat

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reacties, duidelijke en gebruiksvriendelijke site vriendelijk en behulpzaam personeel.

Ik vroeg of er een advies gegeven kon worden op basis van mijn wensen voor het bestellen van een pen maar dit was niet mogelijk. Jammer dat ik vooraf geen sample kan ontvangen met de bedrukking.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Communicatie

Stiptheid

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vorige week 100 rol maten met Logo ontvangen van Pinkcube . De bestelling ging vrij gemakkelijk, snel en zonder te veel gemail over en weer . Heb inmiddels al leuke reactie gehad op rol maat. Ga in de toekomst zeker terug komen bij Pinkcube .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke mails over de status van de bestelling. Prettig contact.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle verzending! Prima service Zeer duidelijke communicatie over prijzen en lever datums

Kwaliteit van drukwerk - logo was niet helemaal leesbaar

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering prijs/kwaliteit snelle reacties customer support

ik heb een goud logo aangeleverd wat geel is gedrukt. Dat is geheel niet in stijl mijn bedrijfspresentatie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goeie kwaliteit van de producten

communicatie rondom levering? 1 van de dingen nog altijd niet ontvangen. geen idee wanneer dit zou geleverd worden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijne klantenservice, snelle levering

Onduidelijkheid over sample en orderbevestiging

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel handelen. Zelfs 1 dag eerder geleverd dan beloofd.

Zelf heb ik nog even gebeld omdat ik het design had goedgekeurd en niet zo snel daarvan een bevestiging kreeg dat dit in goede orde ontvangen was. Aangezien de levertijd voor mij belangrijk was heb ik toen even gebeld - waarbij ik overigens perfect werd geholpen. Een bevestiging sturen po-actief zou een verbeterpunt kunnen zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en goed geholpen. Je ontvangt keurig binnen een paar uur een voorbeeld van het product met logo (dat wij hebben besteld). Daarna een wijziging doorgegeven en ook die is snel doorgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de service van Pinkcube.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.