perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Levert snel en houdt zich aan de afspraken

nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke en intuïtieve manier van bestellen (met logo's doorsturen ed) Goede hulp via de chatfunctie Je wordt goed op de hoogte gehouden van de verschillende stappen in het productieproces

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke offerte

Beschrijving produkt Ik wist niet wat non- woven was

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

bedrukking, zakjes, levering allemaal dik in orde!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede en duidelijke service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Korte Lijnen idd binnen uur reactie. Super service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel, netjes en goede prijs!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle aflevering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het bestelproces is zeer eenvoudig. Bij vragen is de klantenservice gemakkelijk telefonisch bereikbaar. Goede service dus!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle service, heel vriendelijk, alleen vroegen we express levering voor 20€ extra, dan ging het 2 dagen later voor 11u geleverd worden, maar we hebben uiteindelijk de levering pas om 12u30 ontvangen.

mss geen 20€ extra vragen voor een levering die u niet kan garanderen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

mooie pennen, schrijven goed en betaalbaar

werd later geleverd dan beloofd op website

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel gereageerd en erg fijn dat je eerst het ontwerp kan goedkeuren alvorens de bestelling geplaatst wordt. De bestelling ook snel in huis!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Pinkcube reageert uiterst snel en correct op algemene vragen en op aanvragen in het bijzonder; hanteert zeer snelle levertijden en komt de toegezegde levertijden altijd na. De medewerkers die ik gesproken heb zijn bijzonder goed geïnformeerd en zeer behulpzaam.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering! Top kwaliteit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Flexibele service en mooie opvolging. Ook voorstel alternatieven bij uitputting voorraad. Kwalitatieve producten,

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super snel de bestelling in huis

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De pennen zijn erg mooi geworden. De service was goed en de levering was heel snel. We zijn erg tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle, goede service. Net product. Zeer goede prijs.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en goed.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer snelle en correcte levering van de bestelde producten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

duidelijke website leverdatum direct zichtbaar

slechter dan verwacht

Pluspunten

Ze reageren snel op mails.

Bij dubbelzijdige bedrukking worden de plaatjes standaard gespiegeld op de pen gedrukt. Dat is vreemd. Dat had duidelijker aangegeven mogen worden of zelfs een optie erbij om het wel of niet gespiegeld erop te drukken. Nu zitten we met 500 pennen met gespiegelde opdruk. De levertermijn is niet gehaald. Product zou uiterlijk dinsdag 26 maart geleverd worden. Is pas donderdag 28 maart ontvangen. Voor ons was de beurs waar we op stonden al voorbij.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed geholpen!

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.