goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed bereikbaar en behulpzaam aan de telefoon

Een nog snellere service zou nog beter zijn.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De tekst erop is ,oké . Maar er stond niet bij dat dit plastiqeu meters waren ik verwachte houten ....

Er bij zetten uit welke materiaal het gemaakt is .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bij het bestellen van speelkaarten ben ik erg goed geholpen met het logo. Zowel telefonisch als via de mail.En het product was precies wat er van verwacht was.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle reactie, administratie op orde

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reacties, goede service en prima prijzen. Ik ben zeer tevrede over mijn bestellingen bij pinkcube.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Wat beloofd is ook gedaan!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kwaliteit. De pre-views hielpen goed. Ik werd goed geholpen via de helpdesk .

ik vond de stappen en de werkwijze niet duidelijk. Ik heb 3x moeten bellen, omdat ik niet wist wat ik moest doen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele snelle reacties, super goede service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie op de mail. Levering optijd

Ik had al een tijdje geleden betaald alleen was dit nog niet doorgevoerd in de online omgeving. Gelukkig was dit binnen één dag opgelost dankzij een mailtje.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie en duidelijk website! Snelle en duidelijk communicatie!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima communicatie, snel geholpen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en duidelijk communicatie.

catologus nummers voor producten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie bij vragen, duidelijkheid over het te verwachten product en uiteindelijk ook snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

aanpassingen aan ontwerp werden vlot opgevolgd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, overzichtelijke website. behulpzame medewerkers

Kan ik zo niet bedenken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Deskundig advies, prima prijs, vlotte levering.

Ga zo door.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer professionele houding van de designafdeling. Goede communicatie over mogelijkheden logo. Snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik was op zoek naar een drukkerij om ons logo op tasjes te drukken, aangezien full-color prints nogal kostbaar zijn koos ik voor gekleurde tasjes met witte opdruk. De miminale afname voor tassen zijn 50 stuks per kleur, maar intern is mijn order gewijzigd naar 20 tasjes per kleur! Super aardig en op deze manier heb ik 100 tasjes in 5 verschillende vrolijke kleuren! Heldere grote opdruk, mooie kleuren, goede kwaliteit tasjes. Ik ben tevreden. Bedankt!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijkheid over proces (bestelling, etc). Snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super fijn bedrijf, je kan er nog heel persoonlijk mee bellen, en ze mailen heel snel terug!! ga zo door.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Geen betaalreminder versturen als de factuur betaald is en wanneer je daarover belt en de toezegging krijgt dat je teruggebeld wordt, dit ook daadwerkelijk nakomen. Ik wacht nog steeds op een een antwoord.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Site is gemakkelijk in gebruik. Daarnaast heeft Pinkcube een zeer vlotte service! Wegens het dringend nodig hebben van artikelen, zocht ik een site die binnen de 4 dagen iets kon leveren. Enkel hier lukte dit! Super tevreden van het resultaat ook.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wij zijn heel enthousiast over de tassen die wij van Pinkcube hebben afgenomen voor ons evenement! De levering was vlot, binnen de daarvoor geldende termijn, en het product ziet er prima uit. De medewerkers aan de telefoon zijn bijzonder vriendelijk bij het navragen van extra informatie over proces van levering. Kortom, graag tot een volgende keer Pinkcube!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel een ontwerp ontvangen, snelle levering, goed geholpen via de chat, prima product.

Bij het maken van het ontwerp leek er een groot kleurverschil tussen het ontwerp van de voorkant en de achterkant. Na een chatgesprek bleek dit echter wel hetzelfde product te zijn, echter dmv schaduwen leek de kleur erg anders. Misschien nieuwe foto's maken of het kleurverschil vermelden?

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.