goede service, goed behandeld

Pluspunten

Eenvoudige manier van bestellen, zeer snel ontwerpvoorstel retour. Lage kosten

In de online bevestiging wordt een eerdere leverdatum genoemd, dan in de mail met een update over mijn bestelling. Weliswaar valt die latere leverdatum binnen de bij de offerte genoemde levertijd, maar het staat wel raar.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een overzichtelijke site, makkelijk te bestellen en goed bereikbaar voor uitleg en toelichtingen. Snel en goed geholpen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

ze zoeken persoonlijk contact

de aflevering is op een verkeerd en niet te vinden adres! heb de bestelling nog niet getraceerd!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel in contact en adequate reactie op vragen. Geduldig als mijn reactie even op zich liet wachten. Mooi eindresultaat (in mijn geval een meetlint met logo als opdruk), heel tevreden mee!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik had een foutieve kleur pen gekozen en telefonisch op de dag van productie nog kunnen wijzigen. Helemaal top

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Betaalbaar Snelle levering fijne, goed schrijvende pennen ontvangen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Keurige offerte. Tijdige levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een toffe en snelle service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles nagekomgen zoals afgesproken! Prima service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en gemakkelijk te bestellen. Goede service en mooi product.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer vlotte afwikkeling ik vond ook ondanks feit dat ik mijn ontwerp vaak heb veranderd er zeer adequaat op gereageerd werd.

Versturen met DHL dat is echt een ramp. Volgende bestelling toch echt met PostNL.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel een proefdruk en snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle afhandeling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima gewerkt via mail en de site

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed product USB sticks 1gb Goede verpakking

Ikhad 1 doosje zonder stick vond ik jammer. En dit is het enige kritiek punt Dit is mijn enige twijfel bij het plaatsen van een vervolgopdracht. Oplossing?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle afhandeling van onze bestelling. Proefdruk werd snel opgestuurd, goede communicatie.

Betaalmogelijkheden uitbreiden, zoals bijvoorbeeld werken met bestelbons.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg handige website. Ontwerp makkelijk te uploaden. Herhaalbestelling erg makkelijk te doen. Oude opdracht blijft in je online omgeving staan.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ze gaan wel goed om met klachten. Zijn zo eerlijk deze ook te plaatsen en bellen om deze nog eens te bespreken. Erg goed van jullie.

onjuiste informatie op website (ivm spoedlevering) geen technische tekening ter beschikking - foutieve informatie via telefoon - meerdere foutieve proeven sturen - dubbele mails - aanmaning sturen terwijl factuur is betaald....... neen ik ben totaal niet tevreden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie opdruk. Levering keurig op tijd. Makkelijk om contact op te nemen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Maakten steeds opnieuw , snel en goed een nieuw voorbeeld . Bestelling was helemaal zoals ik her wilde . Top .. snel en goed en betaalbaar

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, uitstekende prijs/kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie, goede en duidelijke website

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Goede service - Snelle service

- Zelf producten testen voordat deze verkocht worden. Onze klacht over een product is echter netjes opgelost!

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.