perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Toen bleek dat onze zending vertraging had opgelopen, hebben ze -na het hebben van contact - uiteindelijk toch voor kunnen zorgen dat we de promo-artikelen op de initiele afleverdatum in ontvangst hebben mogen nemen. Zodat alles toch optijd was voor een event.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Mooie bedrukking

Jammer dat je per extra kleur meer moet betalen. Wij moesten hierdoor het logo van onze school aanpassen omdat het andere te duur werd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima communicatie. Correcte afhandeling van de bestelling. Ik ben tevreden over mijn bestelde product.

Waarom is het noodzakelijk dat vooraf betaald moet worden? Verwarrende communicatie bij levering door UPS: briefje in de bus (in het Frans!) dat het pakket diende opgehaald te worden in een ophaalpunt. De volgende dag een nieuw briefje in de bus dat er een nieuwe poging tot levering zou plaatsvinden de volgende dag (een poging die er nooit geweest is).

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel ontwerp. Mooi resultaat!

Geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website , komen beloftes qua kwaliteit & leveringsdatum na , vlot bestel process

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle drukproef en snelle levering goede kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goeie service. Direct bereikbaar!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle actie Snelle afhandeling Snelle verwerking Snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Levering op tijd zoals beloofd .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijke en snelle bestelling en levering, goede prijs kwaliteit verhouding!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle opvolging snelle reactie

Soms te snel voorraden aanpassen wat wij in eerste instantie grasg wilde bestellen was uiteindelijk niet mogelijk toen we daadwerkelijk op bestellen overgingen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het gewenste product is makkelijk te bestellen en ziet er goed uit!

De track & trace kan beter.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, klantvriendelijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Pinkcube heeft flexibel geschakeld m.b.t. de betalingsmogelijkheden ondanks hun betalingsbeleid. Dit en de snelle levertijd maakt dat ik zeer tevreden ben over mijn eerste ervaring met Pinkcube. Dank!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlotte en snelle communicatie bij afstemmen van het ontwerp. Snelle levering. Topkwaliteit Tacx bidons, mooie afwerking!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Pennen waren prima Aflevering was prima

Nee

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle acties goed contact en ze begrijpen de klant

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles perfect geleverd en binnen de afgesproken termijn. TOP !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Handige website.... je levert een logo aan en die wordt binnen een uur als ontwerp getoond op de pen naar keuze(in ons geval)... we hadden wat aanmerkingen, hup... in no time was het ontwerp aangepast èn nog een keer, tot het helemaal perfect was! Bestellen en aanpassen van de oplage was simpel en binnen vijf dagen had ik de keurig bedrukte pennen in een eveneens keurige verpakking in huis!

Als je op vrijdag avond creatief wordt en snel wilt bestellen, moet je toch echt tot maandag wachten op het ontwerp... logisch natuurlijk , maar toch ook een beetje jammer...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke communicatie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel afdrukvoorbeeld, goede en snelle communicatie, afdruk zoals gevraagd. Pennen zijn mooi. Bij de meeste moet je een minimaal afname hebben van 500 stuks. Dit is de goedkoopste EN je kan zelf je aantal stuks kiezen !

Levering ups was om 19.45u... de data op hun website i.v.m levering klopte niet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel schakelen, vlotte communicatie, snelle levering! Ook rondom last minute bezorging op adres niets dan lof.

Niet goedkoop, maar ook kwaliteit. Dus geen probleem.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service en levering!! Product ziet er perfect uit.

Administratie kon wat beter. Ik had betaald mijn 2e factuur maar deze was niet goed verwerkt door jullie dus kreeg ik een aanmanings mailtje. Hiervoor gebeld en ben goed te woord gestaan en geholpen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, mooi logo geprint. Goede prijs en prima kwaliteit voor dat bedrag. Ook erg fijn dat een kleinere oplage (30 stuks) mogelijk was!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ontwerp wordt meerdere keren aangepast tot alles naar tevredenheid is. Goede communicatie.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.