perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Pro-Actief Duidelijk Goede Service

Proefdruk kwam niet exact overeen met de werkelijke bestelling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele fijne communicatie en hulp, service gericht en goed producten.

Ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering ! Vriendelijk te woord gestaan In werkelijkheid ziet het product er perfect uit zoals het staat omschreven!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snelle levering met een goede tracking van de pakketten. Gemakkelijk te bestellen en geen problemen op een prijs berekening te maken

Veel plastiek en het materiaal was dubbel verpakt (2 kartonnen dozen), niet zo goed voor het milieu

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Zeer goede communicatie - Zeer snelle service - Snel geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle afhandeling, snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service, goede kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Flexibele en betrouwbaar bedrijf, gemaakte afspraken worden volledig nagekomen en de kwaliteit van het product is ook prima.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle reacties en keurige levering zoals afgesproken, website is top en heel makkelijk te gebruiken!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte afhandeling en kwaliteitsvolle producten

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlot en voordelig, nette levering.

Verpakking was wat aan de slappe kant. En gezien de wijze waarop transporteurs soms met doosjes omgaan (gooien, laten vallen) had dit tot flinke beschadiging van de inhoud kunnen leiden.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima online helpdesk en goede kwaliteit spullen. Duidelijke website.

Bij het online bestellen ging er iets mis bij de afhandeling waardoor de bestelling uit eindelijk via de e-mail geplaatst moest worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi product, goed mee gedacht over het ontwerp van de tekst!!

Geen mening

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede communicatie. Goed produkt. Levering op tijd Mooie website

perfect, definitely recommended

Positive

Very nice team. Helped me to find the perfect ever design. Everything was clear and easy to do. Also the result was spectacular. Thank you Pinkcube.

Suggestions

Everything was perfect. I have nothing to say for improvement. Congratulations!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Drukwerk op de pennen ziet er goed uit, alleen zonde dat ze de opdracht niet goed lezen en de bestelling niet 100 % goed is afgeleverd

Lees de opdracht zorgvuldig of bel met de opdrachtgever

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super goed!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wat zijn de pennen gaaf geworden. Eerste gadget voor nieuw bedrijf, super. En goede snelle service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruime keuze in elke prijs van schrijfmiddelen. Bestelde pennen keurig en duidelijk bedrukt. Levering binnen de afgesproken levertijd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie bij vragen, levering ruim binnen de aangegeven termijn. Nette productie.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer tevreden over de kwaliteit van zowel drinkflessen als de opdruk ervan!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle service en goede producten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De notitieboekjes zagen er precies uit zoals we hadden verwacht en werden netjes op tijd geleverd. Na persoonlijk contact werd onze factuur erg snel aangepast (andere oplage gewenst). Wij zijn erg tevreden met onze bestelling.

de track en trace link deed het niet zo goed (niet duidelijk waar het pakketje was en wanneer het bezorgd zou worden).

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle service, goederen die we besteld hebben zijn uitermate naar tevredenheid.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.