goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie hulp bij het ontwerp van mijn webadres op de artikels. Snelle afhandeling en aflevering.

Geen enkele

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Onlangs voor het tweede jaar op rij 100 mooie drinkbussen voor onze skireis besteld en laten bedrukken. Perfecte service, mooie prijs en levering binnen de week!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reacties.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering ondanks dat China plat lag. Ze hebben goed meegedacht en geholpen met een mooi ontwerp.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel contact, goede afhandeling bij klachten en problemen.

product check voor levering!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Snelle levering - Onduidelijkheid over een betaling snel en positief opgelost. - Snelle reactie op mail.

- Duidelijker vermelden dat je vooruit moet betalen als je onbedrukte artikelen besteld. Het moet dan eigenlijk niet mogelijk zijn om de optie achteraf betalen te kiezen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed product

levering zonder bedrukking liet lang op zich wachte

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering... Goede en duidelijke hulp aan de telefoon Offerte was binnen enkele minuten gemaild, zo ook de aangepaste versie

Website kan wellicht iets beter, nu niet altijd vanzelfsprekend.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snelle service, levering was zelfs vroeger dan gepland... prijs-kwaliteit zeer goed en de foto's komen ook goed overeen met de werkelijkheid.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle reactie, goede kwaliteit, vriendelijke service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Al twee keer een grote bestelling bedrukte tassen gedaan. Elke keer snel contact en binnen een uur een voorbeeld van mijn product. Binnen 3 werkdagen ook al de tassen binnen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle beantwoording mail en behulpzaam.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goeie kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle, gemakkelijke en correcte service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke site. Top.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede workflow

Een track and trace code kon ik niet vinden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel vlotte verwerking/afhandeling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Positief, ze werken snel en reageren direct op vragen. Levering van de producten is volgens afspraak.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede morgen, De kwaliteit van het geleverde product is in lijn met de verwachtingen.

Ik ben absoluut niet tevreden over de service. Ik had de bestelling geplaatst met de belofte dat deze geleverd zou worden vrijdag 22 februari. Had de bestelling ten laatste zaterdag nodig. Zelf na telefonisch contact bleek er niets meer aan te doen. De bestelling is pas gisteren woensdag 27 februari geleverd!! Had ik dit op voorhand geweten had ik uiteraard de bestelling niet geplaatst! Zijn dus weg gegooide centen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke communicatie

niet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede opvolging opmaak offerte

problemen met de levering. is 4 keer aangeboden en uiteindelijk zijn wij de bestelling zelf gaan afhalen in depot DHL in Ternat;

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk bestelproces. geode communicatie en snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle opmaak van het ontwerp, goede kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Pinkcube zette zelf het logo om in het juiste formaat. Ik kreeg heel snel een online proefdruk. Levering heel snel en correct. Goed prijs-kwalitiet! Echt aan te bevelen!

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.