goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super bedrijf! Tot en met de proefdruk op de hoogte gehouden van elke status.

Verbeterpunt: Verzendbevestiging per mail. Dit is de enige status welke ik niet heb ontvangen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, mooi product. En ontwerp aanpassingen zijn vlot gedaan. Fijn om updates te krijgen via mail. En de website is lekker overzichtelijk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en snelle communicatie. Blij met de tasjes!

Beetje onduidelijk dat een eerste betaling altijd vooraf moet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

PinkCube is goed te bereiken en werken zeer klantgericht. Zij helpen mee met zoeken en ideeen.

Eigenlijk geen in het contact dat ik heb gehad.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

een goede en snelle afhandeling van de bestelling. goede prijs kwaliteit verhouding.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en goede levering

Je krijgt een digitaal ontwerp te zien, maar dat ziet er anders uit als in het echt. Voorbeeld: bij ons logo zit een schaduwrand. Dat weet ik, maar zag ik totaal niet terug in het ontwerp. Dat staat dus wel overduidelijk (eigenlijk niet zo mooi) op het tasje in het echt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte vriendelijke benadering/ snelle accurate service/ Snelle levering/ Prima kwaliteit.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Snelle levering - Veel keuze - Fijne klantenservice

- Duidelijkere opties wat mogelijk is qua design

slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle communicatie per mail/telefoon, bereikbaarheid.

Bied geen producten aan die niet leverbaar zijn (of zet dit erbij). USB-stick besteld en betaald, waarna bleek dat deze niet leverbaar was. Alternatieven aangeboden gekregen die 5 tot 8 euro boven bestelde prijs lagen (per stuk). Vervolgens zelf met een alternatief gekomen, deze ook weer besteld en weer een mail met 'niet leverbaar'. Na een telefoontje met klantenservice bleek het Chinees Nieuwjaar te zijn geweest en is veel niet leverbaar. Begrijpelijk, maar misschien handig om dit te vermelden op de website vóór je gaat bestellen. Uiteindelijk geen probleem met annuleren/crediteren bestelling, dat is positief.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer vlotte, open en goede service. Bestelde product was ook prima in orde!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Deel van de levering was foutief bedrukt. Snel hersteld. Bedankt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Direct antwoord op mijn vragen. Snelle verwerking. Absoluut aan te raden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ontzettend snel en professioneel! Van proef ontwerp, aanpassingen en akkoord tot aan levering loopt alles soepel. Het nabestellen van eerder gekozen artikelen is ontzettend gemakkelijk. Zeker een aanrader!

Ooit 2x hetzelfde artikel besteld met 2 verschillende designs. Hier liep het mis in het systeem. Na 1 mailtje werd het direct goed opgepakt. Verder geen verbeterpunten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede klantenservice Hoge kwaliteit mutsen

Een punt om de experience nog beter te maken: De klant op de hoogte houden van het process: wanneer wordt het product geborduurd, wanneer wordt het verzonden etc.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelheid. Snelle offerte, snelle levering.

communicatie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- snelle reactie - doen niet moeilijk over extra aanpassingen - snelle levering

- geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en heldere offerte met ontwerp. Snelle levering en prima service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Je kunt je ontwerp net zo veel aanpassen als je wil

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben heel tevreden de aanstekers zien er prima uit

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Reactiesnelheid en oplossingsgericht

Zelf ook inschatten hoe een bedrukking overkomt eventueel een aanpassing voorstellen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie aflevering. Duidelijke reactie op een concept.

slechter dan verwacht

transport

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer gebruiksvriendelijke website, vlot en eenvoudige bestellingen en opvolging.

Opladen logo ging niet, fout op website.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.