goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijne website en snelle levering

Ontwerp werd niet altijd binnen 3 uur geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Makkelijk te ontwerpen

Wijzigingen als je offerte al akkoord hebt gegeven zijn soms lastig om zelf aan te passen

slechter dan verwacht

Pluspunten

de pennen zien er goed uit alleen de tekts is onleesbaar had groter gekend

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle opvolging en snelle levering op verzoek.. Goed meedenkwerk en snelle communicatie. goede prijsstelling.

Er waren wat beperkingen wat betreft de druk-mogelijkheden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel alles geregeld.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- Bij een fout in het design zijn ze er snel bij om het design te updaten - Sneller geleverd dan gepland - Goede kwaliteit

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie Afgeleverd op afgesproken datum Aanpassingen snel gemaakt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service en correcte levering! Dit was zeker niet mijn laatste bestelling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vrijwel direct een "proef" beschikbaar, snelle reactie en levering zoals beloofd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle afhandeling en belangrijk; prima service en bereikbaarheid.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijke site, snelle levering kortom ziet er zeer netjes

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snel geholpen. Levering ook sneller dan is aangegeven. Zeer tevreden.

Ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel makkelijke bestelsite, onmiddellijke reactie in ontwerp en aanpassingen , heel vlot en mega snelle levering!

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruim assortiment, snelle service en super snel geleverd! Top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Reageren snel op vragen en razendsnelle levering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goed telefonisch & per mail bereikbaar snelle (re)actie doen wat ze beloven

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- ik telefonisch contact duidelijk antwoord gekregen op de vraag - het concept ontwerp zeer snel ontvangen - mooie pennen en goed drukwerk!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi op tijd geleverd. Snel ontworpen. En ook de prijs is relatief goed.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Persoonlijke hulp en extra foto's met kleuropties bij de keuze van de juiste kleuren voor onze pennen ontvangen. Levering perfect op tijd.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service, makkelijk en heel toegankelijk om te bestellen, dynamisch

had kwaliteit van de schortjes wat beter verwacht, maar daartegen kan dit voor deze prijs, dus alom tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, goed product, levering was snel, designen van het product ging makkelijk.

Tijdens het designen van je product misschien nog een extra optie om vragen te stellen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- snelle reactie - goede service zowel online als telefonisch - veel verschillende producten - snelle levering, waren we erg blij mee!

Er is iets mis gegaan met het ontwerp op de tassen, een deel van de tekst van ons logo mist. Helaas was dit niet opgevallen in het ontwerp. Het zou fijn zijn als degene die het ontwerp maakt er ook op let of alles er goed op komt te staan en als dat niet het geval is, dit terugkoppelt, misschien is er wel een kleur te weinig gekozen, dan kan dat bijgesteld worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, mooie kwaliteit. Hele goeie prijs kwaliteitverhouding

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Seer snelle & correcte service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Levert goede producten. Prettige, proactieve houding in meedenken in opties. Reageert snel en duidelijk op vragen.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.