goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke site en goed bereikbaar voor als ik vragen had.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles is volgens wens gegaan en de bestelling was op tijd binnen!

Wellicht meer persoonlijk contact? Ik kreeg een 'standaard'mail betreft een design. Vind het zelf altijd fijn om persoonlijk met iemand te schakelen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer vlotte service en toegankelijk voor alle vragen. Ook bestelde product is exact wat we ervan gehoopt hadden. Aanrader!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede communicatie, levering altijd op tijd

In kerstperiode sneller communiceren qua levertijden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Binnen de 3 uur ontvangt u uw proefdruk

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle service en fijn contact

iets minder reminders per email na het aanvragen van een offerte sturen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hele snelle en goed service. Ik bestelde tasjes met een tekst erop, maar in die tekst bleek een spelfout te zitten. Daarom was ik heel blij dat Pinkcube voor het drukken de tekst nog een keer bij me checkte. Verder is Pinkcube supersnel in het opsturen van een (aangepaste) offerte.

Als ik een (aangepaste) offerte kreeg, moest ik vaak even met de rest van mijn bestuur overleggen hoe we het er nu uit vonden zien en of we nog verbeterpunten hadden. Vaak kreeg ik binnen twee dagen al herinneringsmailtjes of ik wilde reageren op de offerte. Misschien kan hier wat meer tijd tussen zitten. Verder zijn de service en het resultaat top.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie op offerte aanvraag. Offerte en proefdruk prima verzorgt evenals de daadwerkelijke levering. Een prima ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima bedrijf, snelle ontvangst van een eigen ontworpen bestelling en snelle en goede communicatie over levertijd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben tevreden over hoe de site werkt. Het ontwerp van de pennen, kleur etc zijn in orde

Ik vind het niet zo leuk dat ik een verlofdag heb moeten nemen om mijn pakket te kunnen ontvangen. Er zijn geen avondleveringen mogelijk en er is geen mogelijkheid om het pakket bij de buren af te geven bij afwezigheid

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Artikel gezocht, logo verstuurd, proefdruk digitaal ontvangen, goedgekeurd en enkele dagen later aan mijn voordeur geleverd! Topservice! doe zo verder !!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Soepele en snelle afhandeling van onze order. Product voldoet ruim aan onze verwachtingen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en een goede kwaliteit product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het ging vlekkeloos.. mooier kan het niet zijn. kleine aanpassing die in wenste zijn direct opgepakt en aangepast. Ik kon gelijk akkoord geven. En de pennen mooie prijs kwaliteit verhouding. Ik ben dik tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

correct, prijssetting en respecteren data

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede medewerking met de gevraagde aanleverspecificaties

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle terugkoppeling bij evt. vragen en wanneer je iets besteld.

Misschien een sneller levertijd , als dat zou kunnen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie vie de mail

Verschillende mailcontacten gehad waardoor het mailcontact minder overzichtelijk was. Uiteindelijke verkeerde levering gehad hierdoor

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke instructies en veel mogelijkheden

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie pennen.

Ik heb de helft van mijn bestelling ontvangen ( de pennen), de kladblokjes heb ik nog niet ontvangen. Geen bericht gekregen over de andere helft van de bestelling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle feedback, mooi op tijd geleverd. Goed verpakt, mooie kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Vlotte reactie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Service, schakel-snelheid, kwaliteit bestelde producten

None

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.