perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, vlot, ik ben tevreden over de samenwerking

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Voor tijdens de kerstperiode snelle levering. Product uitstekend in orde.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke communicatie, goed en persoonlijk bereikbaar. Snelle levering van de producten.

Misschien is het een idee om werktekeningen online beschikbaar te maken voor de klanten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima service, snelle reactie, levering ruim binnen de tijd, resultaat usb stick zag er prima uit erg leuk, en als de school het kan betalen volgend jaar zeker weer.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel levering

Wij hebben snoeppotten besteld maar die kwamen zonder snoep.Wel zijn de dropjes nagestuurd maar toch een beetje jammer.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- Handig bestelproces - Supersnelle levering

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en duidelijke reacties/contactmomenten.

Verwachting over de levering werd 2 keer bijgesteld. Spoed bleek na 1e contact niet mogelijk. Daarna werd levering uitgesteld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie ivm bestelling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wat een super service bied dit bedrijf.! In nood 1000 tassen nodig en dinsdag eind van de dag telefonische kunnen regelen en vrijdag kwam alles al binnen ipv dinsdag.! Top tassen en top service. Wij zijn blij

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte levering volgens afspraak.

Geen idee

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle communicatie en bieden zonder moeite goed hulp bij aanpassingen (van het logo op de petjes).

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super klantenservice!!!

vraagje... bij onze levering zaten 4 kapotte mokken... wat gebeurd hiermee?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Service Vriendelijke/gemakkelijke website

Snelheid van levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer snelle reactie - zeer vriendelijk - heel behulpzaam - alle vragen werden beantwoord

voorafbetaling was niet duidelijk daarom misverstand ivm levertermijn

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, correcte prijs

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geleverd.

Betere communicatie.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle communicatie Duidelijk voorwaarden en goede levering

Wat onduidelijkheid met de opdruk. Pas bij openen van proefdruk werd dit duidelijk en bij navragen kwam de reden pas naar voren. Was fijn geweest als dit al vanuit bedrijf was gekomen ipv bij extra navraag.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer snelle en nette levering ook de kwaliteit van het product is zeer goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snel! Makkelijk te bestellen! Niet duur!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer vlotte en fijne samenwerking. Aanpassingen aan drukproef kwamen direct en efficiënt.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie met een offerte en ontwerpvoorstel. Ook goed contact over de backorder plaatsing van de zwarte drinkflessen die niet op voorraad waren. Uiteindelijk toch nog snellere levering dan eerst voorgestelde datum.

*Wanneer een bepaald type of kleur fles niet op voorraad is aangeven op bestel site? *Groter oppervlak bedrukken op een fles.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Sneller verwerking en levering. Druk kwaliteit is goed.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service en een eindproduct precies zoals vooraf bedacht!

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.