goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle afhandeling, goeie service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijke en erg snelle service. Snel in het maken van aanpassingen en erg flexibel.

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte service! Mooi afgewerkt en altijd tevreden bij elke bestelling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supermooie mutsen met het logo van onze club ontvangen We hadden er 100 besteld en binnen 1 dag al 80 verkocht. Volgend jaar maar weer 100 bestellen. Verder goede service en duidelijke communicatie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Meedenkend, snel en nauwkeurig. Zal zeker weer gebruik maken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heldere communicatie van start tot finish. Elke vraag netjes beantwoord binnen een zeer korte tijd. Zeer snelle levering na plaatsen van bestelling.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Meedenken en snelle reactie op vragen.

Voor bedrijven ook mogelijkheid tot betaling op factuurbasis achteraf. Zeker als er al meerdere keren is besteld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle reactie tijd

het was prettiger geweest als er ook een afbeelding van de voorbeeldpen op ware grootte te zien was geweest. De tekst is nu namelijk wel heel erg klein.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte afhandeling en heel klantvriendelijk. Heel fijn!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en netjes

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vakkunsug, snel, professioneel

?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Versneld passende levering met top communicatie!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Communicatie verliep vlot, alsook het ontvangen van de digitale drukproeven met de gevraagde aanpassingen. Het uiteindelijke product valt 100% mee, zelfs boven de verwachtingen.

De antwoorden op de extra informatie na de drukproef waren vrij kortaf

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle reactie

bleek toch later te worden geleverd dan op de website werd aangegeven.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede serviceverlening. Er ging per ongeluk iets fout bij de eerste levering; dit werd snel en correct opgelost door de klantenservice. Tevreden over het product en de service :0)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Pinkcube is een aanbeveling. Ze komen netjes hun beloftes na, je heb je offerte echt netjes binnen 3 uur ook al is je aanvraag in de nacht. Zelfs de aangegeven bezorg datum op het web wordt behaald. En tot slot mijn breekbare product was netjes en zorgvuldig bepakt en afgeleverd.

Geen verbe****** aan toe te voegen. Ben zeer te vrede

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle communicatie, snelle beoordeling

kwaliteit van het product kan net even wat beter

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service en absoluut meedenkend. Zeker een aanrader

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gezien ik mijn bestelling met een geprint logo wou en ik het logo 3x veranderd heb was geen probleem Sterker nog ik kreeg het logo verandering super snel weer binnen met mail Zelfs met advies Geen gezeur over de veranderingen gewoon super snelle service Echt top afgehandeld door hun

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het product zag er echt super uit. Ik heb van iedereen positieve reacties gekregen. De mensen van pinkcube die ik gesproken heb, waren erg behulpzaam, snel en vriendelijk.

Ik heb niet een bevestiging gekregen dat het product klaar was of onderweg was. Volgens de bestelstatus werd het zelfs nog gedrukt toen de bezorger ineens voor de deur stond. Dit zoh wel iets beter kunnen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit Het meedenken van de klantenservice, hierdoor hebben wij bij Pinkcube gekozen om onze keycords te leveren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kwaliteit en snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle, fijne communicatie!

Bevoorrading van producten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi afwerking van het product. Correcte levering. Kwalitatief product en vlotte samenwerking.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, duidelijke website, vlotte en eerlijke communicatie.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.