goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima service en klantvriendelijke helpdesk. Producten zijn snel en volgens afspraak geleverd!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer goede support bij de bestelprocedure!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Snel leverproces van ontwerp tot eindproduct

Facturatie naar ander EU land

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede communicatie

mogelijkheid van kleinere oplage voor startende ondernemers

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Contact leggen gaat snel en reacties zijn dus ook snel binnen. zending was snel binnen en de flessen zagen er mooi uit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Reageren snel als je een vraag hebt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Producten mooi gemaakt!

Leverservice van DHL minder

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, netjes geleverd, fijn geholpen vooraf met snel contact. Al met al een aanrader.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Meedenken over het afdrukken van het logo. Het aanpassen van de tekst zodat de afdruk niet dichtloopt. Netjes en snel geleverd

Ik had 2 opties drukproeven. Met bestellen op de site was het wat lastig om de goede optie toe te voegen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer positief, precies hetgeen wat ik besteld heb en ruim op tijd geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk bestellen en een snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vluge service.

Ups

goede service, goed behandeld

Pluspunten

heel goede en correcte communicatie bestelling was per toeval 2 x doorgegaan, men heeft na melding onmiddellijk 1 geschrapt makkelijk om re-order te doen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Overzicht website en afrekenmandje. Krijg steeds mails en de indeling van de pagina maakt het bestelproces soms wat verwarrend

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Spoedlevering perfect op tijd! Kwaliteit van producten goed. Alle afspraken worden nagekomen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle ontwerp afdeling en na enkele aanpassingen een zeer mooi resultaat. Levering sneller dan aangeduid zelfs !

Een online tool om ontwerpen te maken zou het nog makkelijker maken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede producten, snelle levering en de product voorbeelden zijn identiek aan de werkelijke producten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Tevreden, snel geleverd, tevreden met de keycords die bedrukt zijn met een logo.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer tevreden over mijn bestelling:)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wij zijn zeer tevreden over de afwerking en de vlotte levering van de oranje hesjes. Ze zijn dadelijk goed in gebruik genomen. Ook de wijze van bestelling vonden we zeer duidelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle service en levering. We zijn erg blij met onze nieuwe zweetbandjes!

n.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heldere communicatie, op tijd geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

open en duidelijke communicatie snelle service (betreft: levering, ontwerp, …) goede prijs - kwaliteit van de producten

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.