perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk snel en niet duur

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle offerte, prima overleg en advies en een hele goede levering van het product.

Accurater communiceren van de leverdatum.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke website Snel antwoord op ontwerp

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De flesjes zijn van uitstekende kwaliteit. De afbeeldingen komen overeen met de realiteit. Alsook is het fijn om mee bij te dragen tot een betere maatschappij.

Jammer genoeg zijn de kleuren van het logo niet helemaal hetzelfde als die van op de proefdruk. het rode in mijn logo is paars...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot assortiment aan producten en snelle levering.

PMS kleuren assortiment uitbreiden. Ik had namelijk een kleur aangevraagd voor het drukken van ons logo. Deze hadden jullie helaas niet in jullie assortiment, waardoor de kleuren van ons logo niet volledig kloppen na het drukken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mijn chocolaatjes zijn echt super leuk! Mijn logo komt mooi uit en dat dankzij de precieze die je krijgt. Bij mij was hij direct perfect maar, als je wil, kan je er nog opmerkingen over geven. Heel tevreden!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel een digitale voorbeeld druk. vrijblijvend een offerte en voorbeeld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed overleg en snelle service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Tot in de puntjes afgewerkte promotieartikelen! Snelle levering na bestelling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en vlotte service

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Breed programma aan give aways. Goed contact met de medewerkers.

Tekening ter accoord had wat sneller gekund. Op de website staat 3 uur vermeld. In de praktijk is dit aan dag later. ( op zich mee te leven trouwens)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel schakelen, denken goed mee en snelle offerte, proefdruk. Producten zijn goed van kwaliteit.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- snelle reactie op mails - goede communicatie

- de geleverde modellen waren niet in de gevraagde kleur

goede service, goed behandeld

Pluspunten

mooi ontwerp en het logo is er mooi opgedrukt, ook nog 2 voorbeelden van het ontwerp met logo worden gegeven zodat je zelf kan kiezen welk ontwerp je het mooiste vind.

de powerbanks zaten zo in de verpakking dat ons logo niet zichtbaar is. Omdat dit een relatieschenk is is het juist mooi dat het logo van het bedrijf zichtbaar is. Dit is jammer want nu moeten we zelf alle powerbanks om gaan draaien

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- Artikelen filteren die beschikbaar zijn per zoveel stuks - De designers die de logo's omzetten doen dit erg goed - Een ontwerp aanpassen gaat snel en precies zoals gewenst - Snelle en nette levering (indien mogelijk) - Account met meerdere users voor 1 bedrijf, goed over nagedacht

Nog niks tegen gekomen wat verbeterd moet worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering , goede producten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snel een perfect ontwerp. Snelle levering. Top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

• Snelle levering • Prima website • Lage prijzen • Geborduurde producten van hoge kwaliteit

• Bedrukte pennen vielen tegen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, snelle levering, tassen waren perfect.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlotte en duidelijke bestelprocedure en levering. prijs/kwaliteitsverhouding is ok.

In het concept dat getoond wordt, lijkt het geplaatste logo groter dan het in werkelijkheid op de pen komt staan. Iets om rekening mee te houden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijke website, goede service en mooie producten. Wij zijn erg tevreden over de bedrukte mutsen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima samenwerking,goede overleggen en scherpe prijs. Kortom,goede ervaring!

Enige minpuntje was dat de site niet actueel was. Dit is echter snel opgelost door telefonisch contact

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snell reactie, goed advies, snelle levering.

op dit moment geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en goed geregeld. Ben erg tevreden.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.