perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Product ziet er goed uit. Bestelling is goed verlopen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk email contact en snelle hulp.

De order werd steeds verder uitgesteld. Waardoor we steeds langer moesten wachten op de notitieboeken en het niet echt duidelijk was wanneer we ze zouden ontvangen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijk personeel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Steeds een goede korrekte service

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede keuze in assortiment

Communicatie zeer zakelijk, geen persoonlijke benadering of meedenken in proces. Levertijden worden tijdens het proces niet meer gecommuniceerd. Hoge 9-5 mentaliteit in contact.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

pennen van goede kwaliteit en netjes bedrukt notitie blokken met een goede plakrand

verpakking waar de pennen in zitten mag wel wat beter

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede kwaliteit van keycord. Mooie bedrukking!

Status update geven voor geplande leverdatum

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, goed meegedacht, top resultaat!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel klamtvriendelijk en snelle leveringen. Ik zal zeker weer bestellen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede interactie om de tekst op het product op de juiste plek te krijgen. Heel snel en netjes!

Met de bezorging werd in mijn geval gebruik gemaakt van TNT en die bezorgd alleen overdag op werkdagen. Dat is niet altijd even handig want er is niet altijd iemand de hele dag aanwezig op het afleveradres. Na de derde keer ging het goed...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Helder, snelle service, goed product! Aanrader

goede service, goed behandeld

Pluspunten

bestelling makkelijk te regelen, snel antwoord op vragen, veel duidelijkheid over je zending.

n.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede communicatie en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Nadat mijn eerste ontwerp niet zoals gewenst was, kreeg ik een onwijs aardige medewerker aan de telefoon die het gewenste ontwerp perfect op de pen heeft gekregen. Mega blij met de mooie pennen!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

We hebben goed overlegt en goed geluisterd prima product geleverd bedankt ben tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijke telefonische service, snelle levering, tevreden met het resultaat. Bedankt!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en duidelijke afhandeling. Top!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Communicatie

Verpakking: doos kwam half open aan en aantal verpakkingen van de artikelen waren ook beschadigd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en goeie prijzen. Leuke gadget voor kerst kan je hier bestellen

Leuke goodybag wat we kunnen testen en zien, en dat kunnen bestellen en dan de goodybag terugsturen eventueel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

er wordt geheel rekening gehouden met eigen wensen. Heb wel 5x het ontwerp laten aanpassen, geen probleem. Steeds netjes een proef ontvangen via de mail. En vooral zeer snelle reactie. De spelkaarten ontvangen en geheel tevreden met het resultaat!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heldere communicatie ideale portal goede service leuke reacties op het eind product!

eigenlijk niet echt, ik vond het allemaal goed

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie na vraagstelling, correct en duidelijk. Keuze is overzichtelijk. Houden zich aan aflevering datum,

Sorry, Ik kan er op dit moment niet een bedenken!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle, correcte service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

We zijn door de medewerkers van Pinkcube ontzettend goed geholpen. Bij een bestelling met haast hebben ze er alles aan gedaan om de producten tijdig bij ons te krijgen.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.