goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima communicatie en snelle levering. We hebben tasjes besteld met ons logo erop. De tasjes zien er goed uit!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De offerte hadden we snel binnen en het bedrijf was geïnteresseerd in wat we ervan vonden. Na bestelling hadden we de producten al vóór leverdatum in huis, wat natuurlijk super is! Al met al een goede service.

Niets

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik vind dat ze het een prachtig product hebben afgeleverd en op tijd zoals is afgesproken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijke en snelle service, groot assortiment, duidelijke

Ik kreeg een mailtje die aan een ander was gericht, het mailtje bleek wel voor mij maar de verkeerde naam was gebruikt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed en snelle communicatie. Voorbeeld opgestuurd om de kwaliteit te beoordelen voor bestelling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en goede service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer goede service. Snel geleverd, goede communicatie!

Persoonlijkere mails, je krijgt praktisch enkel automatische mails. De communicatie verloopt vlot maar is niet persoonlijk :)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en mooi geleverd product

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Zeer snelle respons - Mooi resultaat - Goeie kwaliteit

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle behandeling, duidelijke website, goede afhandeling en mooi assortiment

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De levering was een dag eerder dan aangegeven en zonder problemen werd mijn opdruk aangepast zodat deze exact overeen kwam met mijn wensen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik had bij een andere partij boekjes besteld en daar ging iets fout. Toen bij Pinkcube de boekjes besteld. de boekjes hadden een veel snellere levertijd bij Pinkcube en waren uiteindelijk ook een stuk goedkoper. Aanrader? Zeker!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie, snelle levering en flexibel in leveren op ander adres. Goede pennen. Fijn dat je een preview krijgt van je product.

In preview is lastig te zien hoe groot het op de pen komt. Het logo was wat klein op de pen, en logo en tekst staan omgekeerd afgedrukt, wat wrs is voor links en rechtshandigen, maar als je pen draait, niet mooi staat.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle & correcte service, mooi afgeleverd product.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De webshop werkte simpel en snel. Het ontwerp was makkelijk in te voeren op de website. DE LEVERING WAS 1 WEEK EERDER ALS GEPLAND. Een super Pluim voor deze order!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service ook als er een probleem voor doet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- snelle levering - goede prijs/kwaliteit

Enige minpunt was de levering. Pallet werd gewoon voor de deur gedropt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zoals steeds, super tevreden over de verkoop, goed opvolging, snelle en vriendelijke levering!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer tevreden! Producten zijn perfect gedrukt!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie op de vragen op betrekking van het product. Steven heeft mij goed kunnen helpen met meerdere visuals van het product. Product was binnen een week geleverd. Één contactpersoon binnen het bedrijf was ook wel erg fijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke communicatie over het product. Snelle reactie op vragen over het ontwerp

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Levering precies op tijd! De tasjes zien er prachtig uit.

Nee

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie, duidelijke pdf voor akkoord.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering / en service Tasjes met opdruk besteld . Fijn dat je meteen een proefdruk kunt zien .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel en duidelijk ontwerp per mail. levertijd en communicatie prima

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.