Volledig naar wens

Goede afhandeling en ruim op tijd geleverd. Resultaat is volledig naar wens!

Snelle levering, mooi product!

Het was heel gemakkelijk om een herhaalbestelling te doen van een eerder besteld product met logo. Hierdoor was de bestelling voor mij binnen een paar minuten gedaan. Daarnaast werd ik goed op de hoogte gehouden van de levering. We hadden de bestelde producten al snel én netjes binnen!

fantastisch

Ik heb de pennen besteld en de logo geleverd en in een korte tijd had ik ze al binnen. zagen er zeer professioneel uit.

Snelle, prima levering.

Snelle proefdruk met goede communicatie. Daarna goede levering volgens afspraak. Wij wijn zeer tevreden en raden de PINKCUBE ZEKER AAN!!

Snelle service en goede ondersteuning

Uitstekende service en snel schakelen met idem levertijd. Goed!

Geweldige pennen, mooi bedrukt en supersnel

Mijn logo was makkelijk te uploaden en supersnel omgezet. Het bestelproces was duidelijk en makkelijk. De pennen zijn supersnel geleverd en keurig bedrukt. De prijs kwaliteitsverhouding is uitstekend. Ik ben meer dan tevreden.

Mooi keycord

De lay-out aangeven en aanpassen ging heel vlot. De levering van de keycards ging sneller dan de afspraak. alleen jammer dat je minimaal 1000 stuks moet bestellen. Als je er 500 nodig hebt. Het print werk ziet er goed uit.

Super!!

Ideaal om binnen een aantal uur een proefdruk ontvangen te hebben, enorm snelle levering en een super resultaat! Erg blij mee!!

Bestelling en totstandkoming logo-opdruk verliepen zeer soepel!

Bestelling en totstandkoming logo-opdruk verliepen zeer soepel! Deze 'stootwillen / drijvers' vallen in positieve zin groter uit dan gedacht.

Ben zeer tevreden

Goed ontvangen erg tevreden bedankt

Meedenkend en snel!

Pinkcube is al een aantal jaren de partij die ons voorziet van relatiegeschenken. Door de fijne website en de snelle reacties zijn wij erg tevreden. Je krijgt snel een mooi voorbeeld en ze denken mee.

geweldige service van begin tot eind

Pinkcube heeft goed advies gegeven met betrekking tot de vormgeving en product. Ze zijn goed bereikbaar en maken waar wat ze zeggen. Zelfs een fout die niet bij hen zelf lag (pakketdienst) hebben zij in orde gemaakt zodat de bestelde premiums toch op tijd voor het evenement waren.

Wauw, ik had niet gedacht dat het zo goed zou zijn!

Een hele fijne bestelprocedure. Als je een vraag hebt kan je bellen en de email wordt ook heel snel beantwoord. De kleuren zijn precies goed en tja, de pen schrijft gewoon erg fijn!

Goede kwaliteit en snel geleverd

Goede kwaliteit en snel geleverd, ook makkelijk te bestellen met top service

Heel veel keuze in balpennen

Zoveel keuze dat het moeilijk wordt om te kiezen. Prijs/kwaliteit is perfect. Zeer korte levertijd.

Snelle levering, prima kwaliteit

De levering was sneller dan verwacht en de kwaliteit was top. Snelle communicatie en afhandeling. Dankbaar.

Zoals altijd stipt en perfect

We werken al enige jaren met Pinkcube. Aangename samenwerking, stipt, goede begeleiding en goede prijs/kwaliteit.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit van het printwerk. Goede klantenservice ook, top!

prima service, product is kleirner dan gedacht

prima service, product is kleiner dan gedacht

Goed assortiment en snelle levering! Top!

Al meerdere malen pennen laten bedrukken via Pinkcube. De pennen zijn van goede kwaliteit en voor een prima prijs. Aanrader dus!

Topkwaliteit en topservice

De bestelling ging in 1e instantie anders dan verwacht. De betrokkenheid van de medewerkers is echt geweldig. In amper een dag was alles weer helemaal tip top orde.

Goed meegedacht voor het ontwerp

Het ontwerp is meerdere keren aangepast met behulp van medewerkers van Pinkcube. Hierdoor is het een mooi resultaat geworden. Snelle levering

Zeer tevreden over het contact en de uitvoering

De communicatie is uitstekend en snel. Ben zeer tevreden over het eindresultaat. Het was alleen jammer dat het logo niet verwerkt kon worden ivm uitloop. Ga zeker vervolgbestellingen doen!

Snelle en correcte service!

Vlotte bestelling! Snelle preview ontvangen en snelle levering ter plaatse. Alles in orde!

Overzichtelijke site...

Op de overzichtelijke site is makkelijk bestellen voor een prima prijs en kwaliteit verhouding. Snel en keurig afgeleverd.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.