goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering van de bestelde producten. Eerst overleg gehad met klantenservice over levertijd. De genoemde levertijd is exact nagekomen. complimenten.

Geen. Was eerste levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, correct, vlot geholpen, geleverd wat beloofd was, goedkoopste optie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

alles is soepel verlopen, goede feedback gekregen in de zijn van dat er een goed voorbeeld van een drukproef wordt gegeven en binnen de geleverde tijd werd alles bezorgd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Goede klantenservice

goede service, goed behandeld

Pluspunten

heel snelle en correcte levering vlot te contacteren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Flexibel, creatief en sneller dan afgesproken geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

heel snelle en vlotte service, proefontwerpen werden snel gemaakt volgens de gewenste vraag

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijke opzet bij bestelling en levering snel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlugge service

De verzending via DHL Parcel was een ramp, ik ben er zelf moeten omrijden naar hun depot in Waregem want we zouden de goederen nooit op tijd ontvangen hebben.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- Duidelijke en heldere communicatie - Snelle service - Correct

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een super service, en snelle respons om eventueel aanpassingen door te voeren aan een ontwerp , hele snelle uitvoering en levering !! Top doe zo verder !!

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle reactie op mail, ontwerpen en aanpassingen. Ook snelle levering en communicatie over de zending. Graag tot een volgende keer!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel - top prijs/kwaliteit - overzichtelijk - duidelijk! G-E-W-E-L-D-I-G-!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snel en keurig op tijd geleverd. Website werkt erg makkelijk.

Kleuren op de gedrukte pennen wijken iets af, maar in dit geval een minor detail

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle schakeling met aanpassingen aan de aangevraagde promotieartikelen. Heel positief over de behulpzaamheid van de medewerkers. Producten zijn ook zeker naar wens en snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Efficiënte service. Niettegenstaande het artikel dat we besteld hadden niet voorradig was, werden we wel tijdig op de hoogte gehouden van de levertermijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

er werd meteen gereageerd op de mail. en ook meteen een ontwerp

weet ik niet!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Communicatie verliep erg prettig, kwaliteit en levering gewoon top!

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over het product. De pennen zijn mooi afgewerkt en schrijven goed. Dankjewel!

Een kleine tip. Misschien toch even vermelden op de website dat, indien er aanpassingen dienen te gebeuren aan het ontwerp, het voorbeeld iets langer kan duren. (voor mij was dit trouwens geen enkel probleem)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ze hielpen goed, beantwoorden mails snel en alles verliep vlot!

Misschien makkelijk als je zelf je ontwerp kan uploaden en dat je niet moet wachten tot iemand dit voor jou doet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, precies wat ik had verwacht.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle/correcte levering goede kwaliteit Samples ontvang je zodat je op voorhand weet of het een degelijk product is

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering, producten in prima staat ontvangen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service makkelijk te bestellen

geen punten ze zijn goed bezig

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.