goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Buitengewone snelle levering en helemaal tip top in orde!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle afwikkeling en reactie .

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle hulp en levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie en keurig in omgang. Offerte en bevestiging komen vrij snel en worden ook na wijziging direct herbevestigd. Zelf kreeg ik te horen, "je bent veel te laat", maar ik wist met Pinkcube red ik het en zo geschiedde. Top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Er is vlot en volgens afspraak geleverd en tussentijds gecommuniceerd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Doen wat ze beloven

Pluspunten

Bij nabestellen naast aantal ook kleur kunnen aanpassen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pinkcube denkt mee met de klant. Geeft snel reactie na een klacht en levert producten van goede kwaliteit.

Communiceer de juiste leverdatum. De uiterlijke leverdatum die namelijk genoemd was tijdens het bestellen, werd ná de betaling, met 2 weken uitgesteld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, meedenken en afspraken nakomen

Op elke doos de contactpersoon zetten als de gadgets worden verzonden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi ontwerp, usb's werden ook geleverd in de gewenste format. Goede prijs kwaliteitverhouding.

Levering zou sneller mogen en track & trace zou fijn zijn zodat je ook weet wanneer je pakket aankomt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed telefonisch bereikbaar en prettig advies. Met name door Marit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service! Niets is teveel... Ze halen alles uit kast voor de klant. Zelfs als er nog iets veranderd moet worden aan de bestelling...

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- standaard items worden snel en efficient geleverd - goede prijs/kwaliteit

- wanneer het niet standaard is dan wordt het lastig - meerdere keren zelf achter iets aan moeten blijven bellen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Er werd goed meegedacht bij het ontwerpen van het product. Ook een verkorte levertijd werd probleemloos gehaald. Hartelijk dank voor de goede service en vlotte levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service, duidelijke website

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlotte service, vlotte levering, vlotte communicatie, ..... alles wat een bedrijf moet hebben!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed berijkbaar, snelle reactie op vragen. Snelle levering product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en prettig communiceren Snelle en prima levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

* prijs/kwaliteit top !! * Heel overzichtelijk en gemakkelijk om de goederen te bestellen * Perfecte opvolging van de status van de bestelde goederen * Snelle response op gestelde vragen

* Uiterste leveringsdatum werd 3 keer aangepast (maar na de opmerking werd toch alles in het werk gesteld om op de 2e voorgestelde leveringsdatum te leveren ) Maw probeer in de toekomst de vooropgestelde leveringsdatum van de website te behouden zodat klanten voor geen verrassingen komen te staan.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Online bestellen gaat perfect! Fijn dat eerdere orders online zichtbaar blijven en eenvoudig opnieuw te bestellen zijn. Snelle bevestiging en volgens afspraak leveren maken dat dit voor mij een perfect online bestel-optie is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, duidelijk en komt afspraken na.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijn dat er ook telefonisch overleg kan zijn over te plaatsen bestellingen. De levertijd was uiteindelijk 3 dagen eerder dan afgesproken, wat voor ons heel fijn was.

Jammer dat ik iedere keer een reminder krijg van een offerte van een andere variant van het product wat ik bestelde.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

* heel goede interactie * heel goede, vlugge service * goed product

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.