perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Denken mee met de opdracht, het lukte mij niet om direct de betaling te voldoen. Toen hebben ze wel direct de opdracht doorgezet zodat alles in gang gezet kon worden. Top ervaring!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijn dat je snel via de website een prijsopgave krijgt en een product voorbeeld met logo. Duidelijk en mijn bestelling makkelijk kunnen maken. Levertijd ook zeer snel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Good quality giveaways, fast delivery

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle offerte. Uitgebreid aanbod van producten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

kwalitatief goede keycords, zien er netjes uit. Logo is er ook mooi op gedrukt.

kleur wijkt iets af van wat er op beeldscherm getoond wordt, maar vonden wij niet erg.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keus snelle levering. Prime prijs kwaliteit verhouding.

Voor mij geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle reactie en levering. Zeker voor herhaling vatbaar!

Het logo dat erop gedrukt zal worden eerst te tonen op de website alvorens te betalen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website welke gemakkelijk werkt. Snelle reactie, met daarnaast actief actie mocht er nog iets onduidelijk zijn tijdens het evt. Ontwerp. Snelle en correcte levering. Product helemaal naar wens.

Geef niet alleen een proefdruk af, maar geef daarnaast ook nog advies over evt. aanpassingen. Zo heb ik bv bidons besteld, maar wanneer je deze in de bidonhouder zet, kun je van de rechterzijde van de fiets het logo(tekst) goed lezen, maar van de linkerzijde staat het op de kop. Dit zag ik, als amateur, pas toen de bestelling binnen kwam. Ik had hier graag voor gewaarschuwd willen worden door de professional.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De bestelling is snel geleverd en het resultaat is fantastisch. Erg blij dat we voor dit bedrijf hebben gekozen.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Wat ze op de website verkondigen is ook de werkelijkheid.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelheid in verwerken logo in uiteindelijke ontwerp en snelle levering. 2x artikelen besteld naar volle tevredenheid.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle service, duidelijke en vriendelijke communicatie

eens een offerte aangevraagd, kreeg ik verschillende mails om te vragen of ik bestelling nog wilde plaatsen. wij kozen voor een ander item en dan kwam dit wel nogal opdringerig over.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zakelijk, zeer snel, digitaal ingeregeld en toch met een persoonlijk contact! Goede kwaliteit/prijsverhouding.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service en levering

Kleur was echt anders dan online aangegeven, mag er eventueel bij vermeld worden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel Luisteren goed naar wat je wilt Eind product ziet er goed uit!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Houden zich aan de afgesproken tijden die op de site staan. Eerlijk advies

Tot nu toe geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede en snelle service. Mijn vragen werden snel beantwoord en er werd ook goed meegedacht.

Voor mijn product stonden de werktekeningen voor het design niet op de site. Eventueel toevoegen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eenvoudige bestelprocedure, goed afgehandeld en prima communicatie.

Het voelt wat ongemakkelijk om eerst alles af te moeten rekenen voordat je kunt zien hoe het eruit komt te zien. Maar uiteindelijk gaat dat allemaal goed. Wel een "drempeltje" om te bestellen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle afhandeling en levering en prima kwaliteit

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en groot assortiment.

Als een product niet op voorraad is, dit aangeven op de website. Bij de offerte werkte de bestelknop niet. Bij tel. navraag bleek het product niet op voorraad

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles word heel snel geregeld

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Prettig contact en goede hulp bij vragen over de producten.

Duidelijker op website weergeven wat de mogelijkheden zijn qua bedrukking.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel snelle service en correct. Ook aanpassingen worden meteen uitgevoerd. De goederen zelf worden perfect bedrukt en levering gebeurt correct en snel. Heel tevreden over de service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, duidelijk en hulpvaardig.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle serivce en snelle levering

n.v.t.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.