perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle communicatie levering op tijd vriendelijke klantenservice

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle afhandeling; kleine oplage mogelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en juiste afhandeling

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vlotte opvolging vlotte levering (vroeger dan voorzien)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top service en snelle levering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super tevreden over de snelle levering! Ook werd er steeds snel gereageerd op onze mails. Ook prijs/kwaliteit een goed product en mooi uitgevoerd.

Misschien een betere kleurenfoto plaatsen. Het uiteindelijke product is veel lichter dan de kleur op de foto op de site.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed werkende site

Ga zo door

goede service, goed behandeld

Pluspunten

vlotte opvolging van de offerte

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bij het bestellen van de Bidons was het niet duidelijk dat het om kleine bidons zou gaan. Dit is duidelijk een mis communicatie m.a.w het was ons niet duidelijk. Mijn advies : Even bellen na een bestelling of alles duidelijk is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Contact met de medewerkers! Snelle service en mooie eindresultaten.

ga zo door.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijk vriendelijk prijs verhouding goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Behulpzame en meedenkende en oplossingsgerichte medewerkers Snelle levering van bestelling. Fijn ook dat jullie een bevestiging sturen dat de betaling van de order is ontvangen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Eenvoudig online te bestellen, goede producten en snelle levering.

geen idee

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Erg snelle reactie, goede kwaliteit van het geleverde product en fijne klantenservice.

Meer opdrukopties zou fijn zijn. De opdruk is nu redelijk klein en de mogelijkheden beperkt. Iets meer vrijheid (desnoods voor iets meer geld) zou het nog beter maken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Absoluut super snelle levering en kwaliteit. De communicatie is prettig en beloftes worden waargemaakt.

De website werkte niet helemaal naar behoren waardoor het plaatsen van de bestelling wat moeizaam verliep (3x opnieuw).

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke communicatie & vlotte levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke communicatie.

Tot nu toe geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijk contact, snelle service en levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer makkelijk en overzichtelijk bestelproces.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Echt top geregeld dat het in korte tijd, versnelling, op het laatst moment nog geregeld kon worden om de TOSfabriek tassen te leveren. En dat met goede kwaliteit. De tassen zagen er leuk uit!! Wat we op die dag nog uitgedeeld hadden. Goede service en ook snelle reacties. Voor de volgende keer komen we hier vast en zeker terug.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer snelle levering

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.