Laden reviews...
54 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt een sterke tendens van positieve ervaringen met snelle service en betrouwbare levering. De meeste klanten prijzen de kwaliteit van de producten en het gemakkelijke bestelproces. Een paar opmerkingen gaan over kleine logo-issues of af en toe levertijd; de algemene tevredenheid blijft echter hoog.
Pinkcube reageerde snel en het resultaat is erg mooi geworden.
17 July 2025
DDKadmin
Ede
Wat fijn om te horen dat je blij bent met het resultaat en de snelle service. Bedankt voor je mooie review.
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
In overleg met Pinkcube is het ontwerp een paar keer aangepast met steeds bijpassend advies en offerte. Het eindproduct (een lunchbox met bamboedeksel met tekst) is erg mooi geworden en goed en snel geleverd. Ook de flexibiliteit mbt de betaling (want dit ging via een andere route) waardeerde ik erg! Ik heb van verschillende collega's complimenten gekregen over de mooie en bruikbare lunchbox. Helaas was er totnutoe wel 1 deksel wat krom waardoor die niet goed bereikbaar is. Maar op 220 stuks valt dat mee.
Universiteit Maastricht
Maastricht
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het proces, het eindresultaat en onze flexibiliteit rondom de betaling. Mooi dat de lunchboxen zo goed in de smaak vallen bij je collega’s! Dank ook voor je terugkoppeling over het ene deksel, dat mag je altijd even laten weten per mail, dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
Er was iets niet goed gegasn met mijn levering.na tel contact super goed opgelist. Zeer aardige vrouw( fabiene) zeer snelle en zeer voede oplossing.denken mee en lossen t op. Raad zeker asn bij anderen Pennen goede kwaliteit.mooie uitvoeringen en prijs verhouding zeer goed Bedrukking erg mooi.krijgt voirbeeld .kun je nog aanpassen echt top bedrijf
Andrea
Dronten
Wat fijn dat alles zo goed is opgelost en dat je zo tevreden bent over onze service en de pennen! Bedankt voor je vertrouwen en mooie woorden!
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
Ik had de tasjes binnen 4 dagen nodig en belde of dit haalbaar zou zijn. Kreeg te horen dat dit ging lukken, geen extra kosten voor een spoed klus maar gewoon op tijd geleverd. Tasjes waren precies wat ik er van verwachte. Uitstekende kwaliteit voor een lage prijs met een mooie exacte druk. Ik bestel zeker nogmaals bij pinkcube.
Ondernemersvereniging Max Euweplein
amsterdam
Wat goed om te horen dat alles op tijd en precies naar wens geleverd is. Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit en de service, dat is precies waar we het voor doen. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling.
Groet, Renee – Team Pinkcube
Ontzettend snel!
15 July 2025
Ytsje
elahuizen
Wat fijn dat alles zo snel en naar wens geleverd is, dank je wel voor je review!
Groetjes,
Renee – Team Pinkcube
Product naar wens ontvangen. En super snel!
15 July 2025
Daan
Enschede
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
De producten zijn niet geleverd en werden gecrediteerd
Beveelt niet aan
14 July 2025
Desta nv
Hoogstraten
Ik werk graag met pinkcube, goede prijs en goede kwaliteit. Service mbt logo op de pennen is heel fijn. Altijd een controle om te accorderen, snelle wijzigingen als het proefplaatje toch niet helemaal naar wens is en snelle levering. Een echte aanrader wat mij betreft.
14 July 2025
Pauline
eindhoven
Wat een fijne review, dank je wel! Super om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, kwaliteit en de samenwerking rondom het ontwerp. We staan graag weer voor je klaar.
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
Na een aanpassing te willen na het eerste ontwerp, verliep het contact via de mail wat stroef. Gebeld en ben direct supergoed geholpen en ben nu een tevreden klant met een mooi product! Bedankt!
11 July 2025
Klinkt goed Stacey
Waardenburg
Wat fijn dat het na even bellen alsnog helemaal goed is gekomen en super dat je nu zo tevreden bent met het eindresultaat! Dank je wel voor je vertrouwen.
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
Pennen besteld. Je krijgt snel een digitaal ontwerp. Vervolgens na bestellen zeer snel bericht dat producten gereed en verzonden zijn. Pennen zien er super uit.
11 July 2025
Autoschade Dampten
zwaag
Wat leuk om te horen dat de pennen zo goed bevallen en alles snel geregeld was! Bedankt voor je mooie review.
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
Goed contact en supersnel een offerte en geleverd wat afgesproken is!
10 July 2025
De Naobers Vastgoedonderhoud B.V.
doetinchem
Fijn dat alles snel en volgens afspraak is verlopen, daar doen we het voor! Dank je wel voor je review.
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
Ik werk prettig samen met mijn contactpersoon. Alles wordt snel en goed geleverd. Mocht er toch een keertje iets zijn wat niet in orde is dan is dat zonder problemen in no time opgelost!
Mobiliteitsfabriek
Amersfoort
Wat fijn om te horen dat de samenwerking zo prettig verloopt en super dat je onze service zo waardeert, ook als er eens iets misgaat. Bedankt voor je mooie review.
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
Voor onze interne "Job Safari" zocht ik een passend cadeautje: iets praktisch, leuk én duurzaam. Toen ik deze waterflesjes tegenkwam, wist ik meteen: dit is het! Ze zijn superhandig, zien er fris en modern uit en vielen direct in de smaak bij onze collega’s. En zeg nou zelf… op safari (zelfs binnen je eigen organisatie) moet je natuurlijk goed gehydrateerd blijven. De bestelling verliep soepel, de kwaliteit is top en de levering was snel. Kortom: een klein cadeau met een groot effect! Dank voor de fijne service, wij gaan met een gevulde fles én frisse blik weer verder op ontdekkingstocht.
Ariga
De Meern
Wat een leuk idee en wat gaaf dat de flesjes zo goed in de smaak vielen tijdens jullie Job Safari! Fijn dat alles soepel is verlopen en bedankt voor je mooie woorden.
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
Deskundig, snel en goed geprijsd. Weten wat ze doen.
S.F
Rotterdam
Fijn dat je zo tevreden bent over onze service en expertise, bedankt voor je review!
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
Geweldig! Ontwerpen, bestellen en een dag later in huis. Top!! Oh en de pennen schrijven ook nog heerlijk!
Gigi
Apeldoorn
Wat een fijne review, dank je wel! Super dat alles zo snel geregeld was en dat de pennen zo lekker schrijven.
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
Voor de vierde keer heb ik gepersonaliseerde notebooks besteld. Heel snel mijn ontwerp gekregen in mijn email, heel snel de pakket thuis
Elena
Utrecht
Wat leuk dat je alweer voor de vierde keer bij ons bestelde en fijn dat alles weer snel en soepel is verlopen! Dank je wel voor je vertrouwen en mooie review.
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
ook onze herbestelling verliep weer erg vlot en geruisloos. ons verzoek om de rappe bezorging iets op te schorten vanwege de slechte bereikbaarheid en geringe openstelling van ons kantoor was geen enkel probleem. De factuur volgde wel vooruit op de levering.
sociaal-economische raad
den haag
Wat fijn dat ook deze herbestelling weer soepel en naar wens is verlopen! Goed om te horen dat het uitstellen van de levering zo goed uitkwam. Bedankt voor jullie vertrouwen!
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
Al jaren maak ik gebruik van Pinkcube. Maakt niet uit welk artikel. Altijd behulpzaam, en overzichtelijk. Geen stress tijdens de bestelling. Bij vragen kun je op verschillende manieren snel en duidelijk overleggen.
Chaletpark De Eeke
De Kiel
Wat fijn om te horen dat je al zo lang tevreden bent! Bedankt voor je mooie review.
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
makkelijk opnieuw te bestellen!
Breen Schoorl
Schoorl
Fijn dat het herbestellen zo soepel gaat, precies zoals het hoort! Bedankt voor je mooie review.
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
Voor 200 leerlingen die hun diploma krijgen (middelbare school) mooie tasjes laten drukken. Goed meegedacht over het logo en speciale lettertype. Binnen een uur het ontwerp, besteld en na 3 dagen binnen. Tasje s zijn mooi en stevig, print precies zoals we wilden.
4 July 2025
Adriaan Roland Holstschool
Bergen NH
Wat een mooie bestelling voor een bijzonder moment! Fijn dat alles zo snel en naar wens geregeld kon worden. We hopen dat de leerlingen er net zo blij mee zijn als jullie.
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
Geweldige service en prima mailcontact!
Frank Sakkers
Loosdrecht
Wat leuk om te horen, bedankt voor je mooie review!
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
Goede service en uitstekende producten
bv jintex
Lokeren
Wat fijn dat je zo tevreden bent over zowel de service als de producten, bedankt voor je vertrouwen!
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
Bij 5 van de pennen was een scheurtje maar alles heel goed opgelost door nieuwe te sturen!
Jacomine
baarn
Jammer dat er bij een paar pennen iets mis was, maar fijn dat we het snel hebben kunnen oplossen. Dank je wel voor je begrip en je mooie review.
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
Ik heb rugtasjes besteld met logo. Na het aanleveren van het logo kreeg ik al snel een voorbeeld teruggestuurd. De levering ging snel en de prijs is ook goed! Prettige communicatie en het online bestellen ging ook soepel.
THEWINEDESIGNER.
Scherpenzeel
Wat leuk om te horen dat alles zo vlot en soepel is verlopen en dat de rugtasjes in de smaak vallen! Bedankt voor je fijne feedback.
Groetjes, Renee – Team Pinkcube
Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat.
Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.
Grutbroek 17
7008 AK Doetinchem