perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering, goede kwaliteit, duidelijke webwinkel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, klantenservice is top! Vriendelijk, correct en handelt snel. Ook de website is prettig in gebruik.

Geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Er werd snel gereageerd op vragen m.b.t. het aangeleverde logo t,b,v, het te bestellen artikel, snel de proefdruk ontvangen en wij zijn erg tevreden over het resultaat !

?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Correct in behandeling nemen/verwerken van opdracht. Herhalingsopdrachten lopen vlot.

goede service, goed behandeld

Juiste logo gebruiken voor drukproef (ookal staat er een oud logo in het account)

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling

Onduidelijke communicatie over levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles klopte

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correcte service ook goede service na verkoop.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Voor het eerst een bestelling gedaan van bedrukte pennen. De pennen zijn van goede kwaliteit, netjes bedrukt en werden eerder bezorgd dan de uiterste lever datum. Ook telefonisch contact opgenomen met Pinkcube en werd heel netjes geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke offertes

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Secuur en snel, kwalitatief mooie pennen, opdruk slijtvast.

Er gingen veel heel veel mails overheen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super geholpen!

Kan geen verbeterpunten benoemen :)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelheid in het voortraject, snelle levering, correcte afhandeling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering, komt afspraken na

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goed prijs

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik vond het fijn hoe van te voren ontwerpen gemaakt kunnen worden in meerdere opties.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, snelle reactie op vragen en scherpe prijs

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte levering, aanpassingen worden direct verwerkt. Contact via de mail verliep vlot.

Het verwerken van betalingen kan verbeterd worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling was naar wens en goed voortgeholpen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en ook telefonisch goed bereikbaar. Iedereen die ik aan de telefoon had was goed geïnformeerd. Website ook duidelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg behulpzaam. Mijn order moest een dag eerder binnen zijn en dat werd gewoon geregeld. Daarnaast is de kwaliteit meer dan goed!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer tevreden

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.