voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Offerte is al order , maar dan ontvang je mails met de vraag of de offerte akkoord is

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke communicatie Snelle service Goede kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Dit is onze eerste order en zijn van begin tot eind perfect door de medewerker van Pincube begeleid.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling

Kan ik zo niet benoemen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie producten en op tijd geleverd. Klasse!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Snelle verwerking - Erg klantvriendelijk - Goede en duidelijke manier van omgang

goede service, goed behandeld

Pluspunten

duidelijke site en snelle en goede levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte afspraak betreffende proefdruk. Supersnelle levering !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en correct

niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prima service, snel antwoord

nihil:-)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Adequate service, denken met je mee. Bovendien erg tevreden met het eindresultaat.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het contact was zeer attent. De poncho's werden binnen de bezorgtermijn geleverd en ook de paraplu's met logo zijn binnen de termijn geleverd. Ik had aangegeven dat we de paraplu's mét logo nodig hadden voor een kantooruitje en dat ik heel graag de bestelling 1 dag eerder wilde ontvangen. Dit was geen probleem. Ook de proefdruk had ik binnen het uur op mijn mail. Prettig in het totaal.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snell reactie, goed voorbeeld van bestelde product

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bestelling correct afgehandeld

nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Na telefonisch contact leuk ontwerp voor mij gemaakt. Kon ik niet zelf . Verder prima afhandeling en ik ben blij met de caps die ik bestelde .

Zou niks kunnen bedenken. Is gewoon goed

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Korte lijnen, snelle reactie, vlotte levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie op vragen een aanpassingen

Ik ben niet tevreden over de bestelde pennen. Er is meerdere malen contact geweest over de bedrukking hiervan. Dit verliep goed. Toen ik de pennen geleverd werden was ik niet tevreden. De pennen hebben aan twee zijde bedrukking maar aan een kant was de bedrukking op zijn kop geplaatst. De kwaliteit van de bedrukking op de pennen is ook slordig. Geen scherpe tekst. Na de levering heb ik dit direct telefonisch gemeld. Ze konden mij niet helpen. Ik kreeg via de mail een klachten formulier doorgestuurd. Deze heb ik begin mei ingevuld maar hier krijg ik vervolgens geen reactie op. Ik vind dit een hele slechte gang van zaken. Na aanleiding van de recensie is er direct contact opgenomen. Er is overleg geweest over de bedrukken en er is aangeboden om een andere pen te gebruiken om de bedrukking beter tot zijn recht te laten komen. Deze pennen zijn snel geleverd en zien er keurig uit. Een goede oplossing.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

TOP! zelfs sneller geleverd dan op de website stond, communicatie ging heel snel. Tevreden met het eindresultaat.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service. Veel aandacht voor proces met goede afstemming of drukproef e.d. akkoord is. Goede kwaliteit voor billijke prijs.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle reactie op vragen, aanpassingen

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.