goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle reactie en levering binnen de maximaal genoemde leverijd

gaat goed zo!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Er wordt duidelijk met je meegedacht. Samen zijn wij tot creatieve oplossingen gekomen. De leveringsbelofte is 100% waar gemaakt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Toen het product niet op voorraad bleek te zijn is dat heel goed opgepakt met persoonlijke mailtjes waarin gestreefd werd naar een oplossing die voor mij paste.

Ik zou het fijn vinden als er meer producten zouden zijn waar een full color print op kan.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service luisteren goed naar de klant

Mogen iets sneller reageren op de mail

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle reactie en levertijd, goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super mooi die etiketten voor de waterflesjes. Ook de communicatie was top.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, ruim binnen de gestelde tijd. Telefonisch goed bereikbaar. Ruim assortiment.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en goed!

Zo doorgaan!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Correcte service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

afhandeling gaat perfect, geen op of aanmerkingen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitgebreide collectie Zeer snelle levering Perfecte print met snel voorbeeld Goede service interface

Een enkele keer een product in een specifieke kleur gezocht en gevonden, die bij het plaatsen van de bestelling toch niet op voorraad was.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima service, snel inzage in prijzen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle offerte en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijke en snelle service bij elke bestelling Heel hulpvaardige werknemers! I LOVE IT

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Goede producten Snelle reactie/drukmodel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De duidelijkheid van de ontwerpen en de supersnelle levering.

Geen op dit ogenblik. Ik ben heel tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurige site en levering volgens afspraak

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer goede en snelle Services. In eerste instantie was het gedeeltelijk op voorraad, uiteindelijk alles in 1 order afgeleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk personeel, alles wordt direct opgevolgd, prima communicatie, Het geleverd materiaal is goed. Kortom ik ben heel erg te vrede over de eerste kennismaking en levering. Top!

NVT

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle offerte en een duidelijk voorbeeld van hoe mijn product er uit zou komen te zien. Bij de offerte ook een reële opmerking over het eventueel verlopen van kleuren in mijn logo

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De naam Pinkcube vind ik helemaal leuk. Ook de keuze artikelen vind ik een prima prijs / kwaliteit verhouding.

De levering was niet op tijd, daar kreeg ik geen melding van, vervolgens ben ik hier zelf achteraan gegaan. Kan de beste overkomen er was iets fout gegaan bij de leverancier. Jammer genoeg heb ik in eerste instantie geen excuses ontvangen, terwijl ik heel coulant ben geweest. Inmiddels zijn er wel excuses aangeboden en heb ik een heerlijke taart ontvangen. Super leuk en lekker

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.