goede service, goed behandeld

Pluspunten

*Snelle reactie op aanvraag voor offerte *Vooraf duidelijk ontwerp van de bestelling *Levering van de bestelling eerder dan bevestigd!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle en correcte levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel en correct

website

goede service, goed behandeld

Pluspunten

vlotte levering, correcte klantenservice via mail, degelijke producten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Reageren snel op al je vragen. Goede service en snelle levering van de artikelen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie op vragen en professionele afwerking van de opdracht

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ze doen wat ze beloven! En zelfs nog meer dan dat: wij ontvingen onze bestelling nog eerder dan toegezegd.

voldoende, een redelijke ervaring

Productietijd is erg lang en levering was op een andere dag dan in de mail stond

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

uiterst snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

correcte en snelle levering. Heel snel respons op mailtjes.

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel geleverd goeie kwaliteit

moeilijk om een offerte te annuleren

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte respons Zelf inbreng

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer snelle ontwerpen, snelle reacties binnen als er vragen zijn. ze doen wat ze beloven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heldere website, makkelijk aanleveren, snelle levering, prima kwaliteit. volledig naar verwachting

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle service. Ze gaan meteen voor je aan de slag. Fijne manier van werken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

1 functionele, mooie en zeer snelle website 2 snelle response m.b.t. proefdruk 3 Pinkcube is ook makkelijk telefonisch te bereiken. Plezierig contact.

- Er zijn 2 proefdrukken bij een Prodir pen. Misschien wel wat overdreven maar ik zag in de 2de proefdruk nog een fout/verbeterpunt. Verder geen verbeterpunten. Ga zo door!!!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Een deel van de bestelling was fout. De logo's zijn ook niet goed en volledig geprint bij een aantal producten. Kwaliteit kan ook beter.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en goede hulp

De levering was over 2 leveringen verdeeld (2dozen met beiden dezelfde inhoud) wat ik gezien duurzaamheid zonde vind maar mogelijk ligt dat bij de vervoerder!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle communicatie Persoonlijk contact Geduld Meedenken

x

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.