perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijk geholpen aan de telefoon en erg flexibel bij aanpassingen en vragen.

Minder e-mails. Ik kreeg wel erg veel bevestigingen/mails per artikel. Ik zou dit liever gebundeld hebben in 1 mail.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Keurig gedrukt . En snelle levering. Mooi eindproduct.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle service / mooie producten

qua betaling voor een buitenlands bedrijf niet de gemakkelijkste procedure

Pluspunten

Onnodig vaak heen en weer pet proeven daar we duidelijk aanwijzingen gaven die niet direct uitgevoerd werden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle afhandeling, duidelijke uitleg en controle momenten vooraf zodat er geen kans op fouten is. Vriendelijke klantenservice. Top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Pennen zijn netjes bedrukt in kleur. De levering kwam zelfs 1 dag vroeger dan verwacht.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot assortiment

Communicatie met klant. Het is moeilijk om de juiste deskundige te spreken. Er was veel te mailen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Blij met de bestelling. De pennen zien er mooi uit en schrijven ook nog eens prima. Het ziet er naar uit dat de eerst volgende lading pennen ook bij jullie besteld zullen worden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Besteld: Flesjes water met eigen logo, 264 stuks. Er wordt meegedacht met het ontwerp. Dat is erg prettig want daar heb ik niet veel verstand van. De etiketten van de flesjes zitten goed stevig vast. Mensen zullen niet snel het etiket eraf halen doordat het los laat. Dit is belangrijk voor mij om mijn merk te promoten. Het water is goed zuiver, en de houdbaarheidsdatum ligt bijna bijna 2 jaar in de toekomst. Dit laatste is erg prettig voor de kleinere bedrijven die de kleinste oplage bestellen. Komt neer op ongeveer 12 tot 13 flesjes per maand besteden en je bent er op tijd door heen. Vooraf wordt er duidelijk gecommuniceerd over de opties en ontwerpen voordat productie start. Ik hoop dat de ontwerpen bewaard blijven zodat ik de toekomst vlot weer kan bijbestellen.. we zullen zien.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goed product.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed gehandeld nadat we andere doosjes kregen bij onze pennen dan de afbeelding aangaf

sneller leveren :)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en goed

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle verzending

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

-Duidelijke website -Mogelijkheid om vragen te stellen aan medewerker -Duidelijke en snelle antwoorden

momenteel geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle en correcte service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie op vragen. Correcte afhandeling. Eindproduct ziet er prima uit!!

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.