Servicegericht en goede kwaliteit!

Bedankt voor de goede support. Het product ziet er boven verwachting uit!

Misleidende informatie en geen reactie op mails

Lanyards bestellen bij Pinkcube? Niet doen. Tot de dag van levering stond in ons geval de bestelling in het systeem op die desbetreffende dag. Het is bekend dat er geen ‘garanties’ zijn, maar dit bleek misleidende informatie. Na een telefoontje blijkt de levering een dikke week later te zijn. De bestelde lanyards zijn geselecteerd op leverdatum (met wat marge) en waren behoorlijk aan de prijs. Normaal bestellen we een goedkoper type. Nu komt er twee weken te laat een doos met 500 lanyards binnen t.w.v. € 1000 die rechtstreeks de kliko in kan. Dit kan allemaal nog, maar een klantenservice die alleen maar sorry kan zeggen en verwijst naar de voorwaarden? Jammer. Uiteindelijk een klacht ingediend. Nu 2 weken verder. Geen reactie. Ik was anders gewend van Pinkcube.

Goede kwaliteit en snelle levering

Gemakkelijk bestellen en mooi een voorbeeld dat je ontvangt voordat de bestelling wordt geplaatst. Ik ben zeer tevreden en kom graag terug hier!

Super tevreden.

Geweldig blij met de pennen met Logo. Keurig en correct ontvangen.

Precies zoals het hoort!

Snelle offerte, makkelijk contact te krijgen, productie op tijd en goed. Product naar verwachting. Op naar de volgende bestelling dus!

Mooi product, snel geleverd!

Heel fijn, snelle hulp en een mooi product

Snel goed en super service

promotie materiaal gekocht gelijk goed en zeer snel geleverd wij gaan zeker weer bestellen hier wanneer dit nodig is

Behulpzaam en fijn op tijd geleverd

Ziet er goed uit.

Product is snel geleverd en ziet er echt mooi uit

diverse bestellingen

mokken geleverd zoals besteld met de logo zoals aangeleverd

Super tevreden, top service!

Snel, professioneel disign voor een goed prijs. Kwaliteit is goed en snelle levering.

De balpennen met ons logo, zijn helemaal top. Bestellen was eenvoudig, levering was snel. Het logo is met zorg op de pennen gedrukt. Er is zelfs over nagedacht, om ons logo nog duidelijker op de pennen te drukken. Wij zijn helemaal tevreden!!

Mooie producten ontvangen

Tapasplanken besteld met bedrijfslogo als presentje voor klanten. Leuk om te geven en leuk om te krijgen! Erg tevreden, als ze op zijn bestellen we weer opnieuw.

Prima waterfles

Gebruiken wij al jaren naar tevredenheid als sustainable handout aan gasten in plaats van water in PET flesjes.

Dikke prima

Goed overleg vooraf, prima voortgang en snelle levering

Mooie pennen, soepele bestelling en levering!

We hebben mooie pennen kunnen bestellen die ook duurzaam zijn. Het bestelproces was eenvoudig en het resultaat van de bedrukking ook helemaal naar wens. Ook fijn eerst een sample te hebben ontvangen. Kortom, een tevreden klant. Wanneer we weer iets nodig hebben weten we jullie te vinden. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

Het was weer, zoals altijd, prima voor elkaar. Snelle levering conform afspraak. Opdruk prima verzorgd.

Mooie pennen met een duidelijke opdruk/logo

Ik heb 300 pennen besteld bij Pinkcube met mijn bedrijfslogo erop. Ze zien er prachtig uit, schrijven goed en waren snel geleverd. Prima service!

Blij mee!

Via de online chat op de website ben ik fijn geholpen en heb snel mijn bestelling kunnen plaatsen. Het afleveren van de bestelling ging ook verrassend snel! :)

Fijne partij om zaken mee te doen.

Graag ontvingen wij een sample alvorens een partij pennen te bestellen. Deze ontvingen wij binnen een paar dagen, en na goedkeur hiervan is de bestelling in gang gezet. Keurig op de afgesproken dag geleverd. Heel tevreden!

Mooi assortiment en snelle levering

Pinkcube heeft een uitgebreid assortiment, levert uitsekende kwaliteit en lekker snel :-)

Snel en behulpzaam!

Pinkcube heeft een uitgebreid assortiment en levert snel. Contact verloopt prettig.

Uitstekende service en ontwerp

Al meerdere malen besteld bij Pinkcube en elke keer zeer tevreden over het resultaat. Snel ontwerp, snelle service en altijd vriendelijk feedback bij vragen. Prijs/kwaliteit een aanrader!

Altijd goed

Snel en kwalitatief erg goed.

Overzichtelijk orderproces en fijn dat meegekeken wordt naar het ontwerp.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.